OVO JE BOŠKOVA JULIJA! Gaje petoro dece, a ovako su sredili kuću! Kako živi muž i otac Boško Dveri kad se ne bavi politikom (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

Ne zovu ih džabe Sinđelići

OVO JE BOŠKOVA JULIJA! Gaje petoro dece, a ovako su sredili kuću! Kako živi muž i otac Boško Dveri kad se ne bavi politikom (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Poseban poljubac i pozdrav sa terena za moju Juliju! ❤, napisao je na svom zvaničnom Instagram nalogu predsednički kandidat na izborima 3. aprila i lider Dveri, Čačanin Boško Obradović.

Boško Obradović, Julija Obradović, supruga
foto: Instagram Printscreen

Uz tu objavu postavio je i fotografiju sa suprugom Julijom s kojom se venčao 2016. i za koju je tada rekao: Julija me je preporodila...

Oženio se u maloj seoskoj crkvi nadomak Čačka i to u tajnosti a tim povodom je za Alo pre 6 godina izjavio sledeće: Tačno je da sam se nedavno oženio, ali to nije bilo u tajnosti, već daleko od očiju javnosti i medija, u seoskoj crkvi u mom rodnom selu kraj Čačka.

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

Bošku je to drugi brak. Štaviše, tad je otkrio da su oboje, kako je rekao, drugobračni, te da njihova nova porodica sada ima 7 članova.

BOŠKA DVERI ZOVU ČAČANSKI BIBLIOTEKAR, A SAD JE REŠIO DA OTKRIJE ONO ŠTO SIGURNO NISTE ZNALI: Da li bije decu i ide li na pijacu, ko baca đubre, a ko pegla kod njega u kući!

- Živimo sa troje dece iz mog prvog braka i dvoje dece iz prvog braka moje supruge – navodi on uz osmeh i ističe da on i njegova lepša polovina potiču iz seoske sredine, tako da nije bilo iznenađujuće ni mesto gde se obavilo venčanje, mala seoska crkva.

Za svoju izabranicu Obradović ne štedi reči hvale, ali i ističe da njegova supruga ne voli da se medijski eksponira.

- Moja supruga Julija je, kao i ja, poreklom sa sela, sticajem okolnosti rođena je u dijaspori, visoko je obrazovana, posvećena porodici i ne želi da se eksponira u javnosti – rekao je tada narodni poslanik i otkrio da je oduvek želeo veliku porodicu.

- Uvek sam želeo da imam petoro dece, istina, nisam očekivao da će to biti na ovaj način, ali se radujem tome – priznao je lider Dveri.

Sa suprugom se upoznao godinu i nešto dana pre venčanja: - Tada sam bio razveden, to je bilo posle tragičnog kraja prvog braka, koji sam pokušavao da spasem na sve načine, ali bezuspešno.

Mislim da se u našem društvu malo spominju samci i razvedeni ljudi i njihove životne teme i da smo malo svesni koliki je razvod problem. Ja sam imao mnogo sreće, Bog me je pogledao i usmerio na Juliju - rekao je pre šest godina zaljubljeni Obradović.

Boško pravi poparu za doručak

Ne zovu nas džabe Sinđelići!

A na to kako izgleda odgajati petoro dece kaže sledeće:

- Nema veće sreće i većeg smisla života od rađanja dece i njihovog odrastanja. Aleksandra, Mina, Magdalina, Anđelija i Rastko su tinejdžeri od 10 do 18 godina. Možete zamisliti koliko je veselo i nikada dosadno sa njima. Ne zovu nas džabe Sinđelići.

Šalio sam se sa rodbinom i prijateljima da im se ne isplati da nas zovu na slave i proslave jer dolazi nas sedmoro.

Nekima je to čudno, nekima simpatično, ali svi vole da vide mnogo dece, ispričao je 2016. godine za Alo.

Na pitanje planira li da proširuje porodicu, Boško je rekao: Sve je u Božjim rukama, pa i to.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track