MALI BALKANSKI HITLER SANJA... Selaković: Ne bavi se ničim drugim do lažima, provokacijama i kako da skloni Srbe s lica zemlje
Foto: printscreen

SAOPŠTENJE

MALI BALKANSKI HITLER SANJA... Selaković: Ne bavi se ničim drugim do lažima, provokacijama i kako da skloni Srbe s lica zemlje

Politika -

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković ocenio je da se kosovski premijer Aljbin Kurti, koga je nazvao "malim balkanskim Hitlerom", ne bavi ničim drugim do lažima i provokacijama.

Selaković je u saopštenju za medije istakao da Kurti jedino sanja o tome kako da pokori sever Kosova i stvori Veliku Albaniju.

SRBE MRZI IZ DNA DUŠE, SANJA VELIKU ALBANIJU I MOŽDA ĆE BITI PREMIJER, A ŽIVI NA ŽENINOJ GRBAČI: Ovo je Kurtijeva gospođa Norvežanka, a tek njega da vidite kao mladoženju! Pogledajte na kojoj ruci nosi burmu (FOTO)

"Dok Aleksandar Vučić vodi politiku koja osiguranje mira i stabilnosti postavlja ne samo kao nacionalni cilj Srbije, već gleda i značajno šire čuvajući čitav naš region, gradeći regionalne inicijative poput Otvorenog Balkana, gradeći auto-puteve i brze pruge, koje sve više povezuju prestonice regiona pokazujući spremnost da celom Zapadnom Balkanu pomaže onim čega na tržištu nedostaje, bilo da su to vakcine, respiratori ili pšenica i kukuruz, dotle mali balkanski Hitler, jedino sanja o tome kako ognjem i mačem da pokori i osvoji sever Kosova i Metohije, kako da Srbe skloni sa lica zemlje i kako da stvori tzv. Veliku Albaniju", istakao je Selaković, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Minsitar spoljnih poslova je dodao da se Kurti služi lažima i provokacijama i da bi bilo dobro da se tu zaustavi.

"Mali balkanski Hitler se ne bavi ničim drugim do Hitlerovim idejama, lažima i provokacijama i bilo bi dobro kada bi tu mogao da se zaustavi, ali kada je neko mali balkanski Hitler od njega ništa ne može da vas iznenadi", zaključio je Selaković.

Kurir.rs/Kosovoonline

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track