SIN DEJANA PANTIĆA O SUROVOSTI KOJU JE PREŽIVEO NJEGOV OTAC! Otkrio sve: Bio je u malom kontejneru, MORAO DA MOLI ZA TOALET
Foto: Radio Mitrovica sever, Printscreen/Kosovo Online

kurir tv

SIN DEJANA PANTIĆA O SUROVOSTI KOJU JE PREŽIVEO NJEGOV OTAC! Otkrio sve: Bio je u malom kontejneru, MORAO DA MOLI ZA TOALET

Politika -

Barikade će biti uklonjenje za 24 do 48 sati, ali da nepoverenje nije uklonjeno, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Dejan Pantić je pušten na kućni pritvor, a tamo će da čeka novo suđenje.

Njegova porodica nije imala preko 10 dana kontakt sa njim, pitali su se da li je živ, a ono što je on doživeo teško je čak i zamisliti.

Povodom situacije na KiM gosti jutarnjeg programa su prof. dr Mina Zirojević, sa Instituta za uporedno pravo i prof. dr Stanko Crnobrnja, profesor Fakulteta za medije i komunikacije.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- To su dobre vesti, dosta je to bilo napeto i svakog časa je moglo da dođe do nekih velikih sukoba. Jedna i druga strana vide posledice svojih postupaka, sa tim da je albanska strana navijena da neprestano izvodi nove. Problem je u tome što bi trebalo da se predvidi šta će uraditi, a kreatori tih zlodela se nalaze van Albanije i Kosova. Kažu da Rusija igra šah, a da Amerika ide direktnijim putevima i tako udara na ekonomiju. Međutim, i Amerika ima svoje šahiste - rekao je Crnobrnja.

Nakon toga, Zirojević je obrazložila da li je ova situacija uklanjanja barikada naša pobeda ili pirova pobeda.

- Ne znam da li je ovo pobeda, žaomi je jer je uopšte do ovoga došlo. Ne čekaju nas turbulencije za proleće, već i sada. Ne znamo kako će čovek biti dalje osuđen. Videćemo da li će patrijarh otići u Pećku patrijarhiju, pa nije od čovek koji bi otišao sa oružjem. Čak i ljudi koji su osuđeni na smrt imaju pravo da pozovu patrijarha. Tako da, zbog čega Srbi ne bi uopšte imali pristup vrhovnom religijskom poglavaru - rekla je ona.

Nakon toga, u emisiju se uključio sin Dejana, Predrag Pantić koji je dao informacije o svom ocu.

00:57

SIN DEJANA PANTIĆA O SUROVOSTI KOJU JE PREŽIVEO NJEGOV OTAC! Opleo po istini: Bio je u malom kontejneru, MORAO DA MOLI ZA WC!

- Čim je stigao u kuću, njemu kao i svima nama je laknulo. U tom trenutku sreće, logično da se nije žalio na tegobe. I dalje je pod velikim stresom i opterećenjem. Pritisak mu nije idealan, kao ni ostali zdravstveni vitalni parametri. Sada će imati bolju negu, tako da znamo da će mu ovde biti bolje - rekao je sin Dejana Pantića.

Nedugo zatim, on je rekao da su uslovi bili nezamislivo nehumani.

- Taj pritvor je neka improvizovana policijska baza. Uslovi su bili dosta nehumaniji nego u pritvoru, krevet je dobio posle 3 dana. Kasnije je čak i dobio neke tretmane hrane i lekova, nisu ga fizički maltretirali članovi kosovske policije. Nije imao kupatilo, bio je u nekom malom kontejneru iz kojeg je morao da moli čuvare da ga odvedu do toaleta - otkrio je Predrag Pantić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track