RADOSLAV MARJANOVIĆ: Opozicija pokušava da ostvari jeftine političke poene
Foto: Beoinfo

stav

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Opozicija pokušava da ostvari jeftine političke poene

Politika -

Dok se predsednik Aleksandar Vučić beskompromisno bori za našu državu i narod u turbulentnoj međunarodnoj areni, u najtežim mogućim okolnostima koje su zahvatile Evropu i svet od Drugog svetskog rata, Zdravko Ponoš, Boris Tadić, Boško Obradović, Miloš Jovanović, Vuk Jeremić i njima slični opozicionari se bore protiv njega. Boreći se protiv predsednika Vučića u trenutnim okolnostima oni se zapravo bore protiv pozicije sopstvene države, rekao je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Radoslav Marjanović.

Radoslav Marjanović
foto: Stari Grad

Kako je dodao, danas kada je "naša Srbija izložena najžešćim pritiscima po pitanju Kosova i Metohije svedoci smo kako nesposobna, licemerna i koristoljubiva opozicija podjednako sa leve i desne strane pokušava da ostvari jeftine političke poene ne vodeći računa o Srbiji i njenim interesima".

- Svojim kritizerstvom i zluradim komentarima opozicija u Srbiji nije ponudila nikakvo ozbiljno rešenje koje bi pomoglo borbu za Kosovo i Metohiju i budućnost naše Srbije, naprotiv pokazali su nedoraslost i pakosnu spremnost da svaku situaciju koriste u dnevnopolitičke svrhe i borbu za vlast jer ih to zapravo i jedino zanima. Nasuprot sebičnoj i vlastohlepnoj politici opozicije stoji jasna državotvorna politika predsednika Aleksandra Vučića, koja u svom temelju ima borbu za mir i stabilnost, borbu za nove puteve, nove pruge, nove fabrike i nova radna mesta. Zbog toga većinska i pristojna Srbija snažno podržava predsednika Vučića i njegovu istrajnost i nepokolebljivost u borbi za naš narod i državu - naveo je Marjanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track