PREMIJERKA SA MAJKOM PODRŽALA PREDSEDNIKA I NJEGOVU PORODICU: Proživljavaju pretežak period, na udaru su uvreda besramnih ljudi
Foto: Printscreen/Instagram

PREMIJERKA SA MAJKOM PODRŽALA PREDSEDNIKA I NJEGOVU PORODICU: Proživljavaju pretežak period, na udaru su uvreda besramnih ljudi

Politika -

Premijerka Ana Brnabić danas je na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Pirotu bila u društvu majke.

Kako je premijerka navela na Instagramu, u Pirot su prvenstveno došle kako bi podržale predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu koja se nalazi na meti brojnih napada.

"Danas sam na skupu koalicije okupljene oko izborne liste 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane' u Pirotu sa majkom. Ovde nismo samo kako bismo podržale @sns_srbija i nastavak razvoja naše zemlje, već pre svega kao podrška @avucic i porodici Vučić, koja proživljava pretežak period u svojim životima", poručuje premijerka Brnabić i dodaje:

"Članovi porodice Vučić, od najmlađeg Vukana do najstarijeg Anđelka, na udaru su uvreda besramnih ljudi kojima ništa u životu nije sveto. Niste sami, i normalna, pristojna i većinska Srbija je uz vas. Pre svega na ljudskom nivou, a da je i na političkom biće jasno 17. decembra".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track