SVI TRAŽE SRPSKO ORUŽJE! Vučić saopštio SJAJNU VEST: Prijateljska zemlja hoće da kupi naše haubice, to je NAJVEĆI UGOVOR do sada
Foto: Printscreen/Pink/Ministarstvo odbrane

SVI TRAŽE SRPSKO ORUŽJE! Vučić saopštio SJAJNU VEST: Prijateljska zemlja hoće da kupi naše haubice, to je NAJVEĆI UGOVOR do sada

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je danas, tokom gostovanja na televiziji Pink, da će namenska industrija naše zemlje potpisati milionski ugovor sa jednom prijateljskom zemljom.

On je prvo govorio o velikoj tražnji za našim oružjem, posebno za uskladištenom municijom.

- Sada su počeli da nam traže i sa "stokova" vojnih da dajemo i prodajemo svima. Svima se sviđaju naši modernizovani tenkovi, "Pasarsi" i "Nore". Ali, ja sam doneo odluku da sa "stokova" nijedno oružje neće ići van Srbije - istakao je predsednik.

Vučić dodaje da će u ponedeljak naša namenska industrija dobiti jedan od najvećih ugovora.

- To je dugoročni ugovor, u pitanju su stotine miliona evra. To je prijateljska zemlja, nije u nikakvom ratu. Oni traže da napravimo za njih 48 naših "Nora". To govori o kvalitetu našeg oružja, u pitanju su ugovori od stotinu miliona evra - otkrio je predsednik Vučić.

On je rekao i da ćemo sledeće godine uložiti stotine miliona evra da podignemo kapacitete namenske industrije, što će nam se višestruko isplatiti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track