"MI PRAVIMO POLITIČKU PARTIJU I IZLAZIMO NA PONOVLJENE IZBORE" Oglasio se Nestorović nakon raskola u pokretu
Foto: Printscreen/TV Prva

"MI PRAVIMO POLITIČKU PARTIJU I IZLAZIMO NA PONOVLJENE IZBORE" Oglasio se Nestorović nakon raskola u pokretu

Politika -

"MI pravimo političku partiju i izlazimo na ponovljene izbore! Nastavljamo MI ideju koju smo započeli", napisao je večeras na svom X nalogu nekadašnji osnivač pokreta "Mi glas iz naroda", Branimir Nestorović.

Nestorović je takođe istakao su "Branko Pavlović i Dragan Stanojević izabrani za poslanike zahvaljujući Branimiru Nestoroviću".

- Od početka pokušavaju da nas izbace. Cilj je bio da iskoriste našu popularnost kako bi došli do poslaničkog mesta - ističe Nestorović.

U nastavku je objavio i nekoliko segmenata iz gostovanja u jutarnjem programu.

Kako je naveo, njegov dojučerašnji saradnik Branko Pavlović je bez njegovog znanja osnivao odbore po Srbiji, kao i to da je srpsku narodnju nošnju nazvao "klovnovskim odelom".

- Branko Pavlović je mimo mog znanja u moje ime osnivao odbore po Srbiji i to mu je zamereno. Za profesora Ševarlića i srpsku narodnu nošnju izjavio da je to "klovnovsko odelo". Nažalost, nismo prepoznali da on nema puno srpskog u sebi.

Podsećamo, petorica predstavnika pokreta "Mi - Glas iz naroda" rekli su danas da ostaju pri stavu da je potrebno ići na nove izbore u Beogradu i najavili da njihova dva odbornika u Skupštini grada neće podržati vlast, kao i da su u procesu formiranja stranke.

Nosilac izborne liste na republičkim izborima "Mi-Glas iz naroda" Branimir Nestorović najavio je ranije da je zajedno sa Aleksandrom Pavićem u procesu osnivanja nove stranke, kao i sa ljudima koji ga podržavaju.

Bonus video:

02:09

NESTOROVIĆ JE ZAKASNIO NA SASTANAK I DAO NAM ULTIMATUM Član pokreta otkrio: Glasali smo protiv, PRETIO OSNIVANJEM NOVE STRANKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja