NOVINARKA IZ SARAJEVA POKUŠALA DA ISPROVOCIRA VUČIĆA, ON REKAO OVAKO Utvrđeno da Srbija ni na koji način nije odgovorna za genocid
Foto: screenshot Pink tv

drugi dan radne posete

NOVINARKA IZ SARAJEVA POKUŠALA DA ISPROVOCIRA VUČIĆA, ON REKAO OVAKO Utvrđeno da Srbija ni na koji način nije odgovorna za genocid

Politika -

Nemojte da obmanjujete narod , kao što obmanjujete narod u Sarajevu da sam nosio snajper. Vi morate u Sarajevu da izmislite uvek nešto, dodao je on

MOSTAR - Jedna novinarka iz Sarajeva pokušala je da isprovocira predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji danas, drugog dana radne posete, obilazi Međunarodni sajam privrede u Mostaru.

Upitavši ga za kometar na temu rezolucije o Srebrenici, rekla je da je "utvrđeno pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu da je Srbija kriva zato što nije sprečila genocid".

- Nije tačno, nemojte da izmišljate, utvrđeno je da Srbija ni na koji način nije odgovorna za genocid, tek toliko da imate u vidu. Nemojte da obmanjujete narod , kao što obmanjujete narod u Sarajevu da sam nosio snajper. Vi morate u Sarajevu da izmislite uvek nešto - rekao je Vučić.

- Nije problem, neće se pominjati ni neke druge zemlje u budućnosti kada mi budemo podnosili predlog rezolucija o Jasenovcu, Kragujevcu, Kraljevu, Jajincima i mnogim drugim stratištima. Nijedna zemlja se neće pominjati kada mi budemo to podnosili - rekao je predsednik.

- U Srebrenici je svakako počinjen užasan zločin, nije bio problem da dodđe neko da pokaže pijetet i žaljenje, nemojte da izmišljate i spekulišete oko presuda koje nisu onakve kakve ih predstavljate - rekao je vučić novinarki iz Sarajeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track