"ŠTA ĆE NEČASTIVI U HRAMU SVETOG SAVE" Vučić o uvredama i pretnjama koje dobija: Ne verujem da je ovo sa Ficom bilo slučajno
Foto: Printscreen Happy TV

"ŠTA ĆE NEČASTIVI U HRAMU SVETOG SAVE" Vučić o uvredama i pretnjama koje dobija: Ne verujem da je ovo sa Ficom bilo slučajno

Politika -

Predsednik Vučić je prokomentarisao prilog pušten u emijsij u kojem su ga vređali, čak i nazvali "nečastivim" zato što je otišao po blagoslov u Hram Svetog Save.

- Nisam ja veliki vernik, ali sam vernik ali sam mislim zaslužan za izgradnju najvećeg broja crvki, nikada ih niko nije izgradio toliko, možda kralj Milutin, ali u savremenoj srpskoj istoriji sigurno niko. Baš me briga za ova njihova ubistva. Šta će nečastivi tamo?

"Taj nečastivi je tamo radio ono što niko do sad nije uradio, a to je da se uradi mozaik, i taj hram nije uradio ne znam ko već vlade koje smo birali u poslednjih 10 godina, u tom periodu smo dali više nego u proteklih 100 godina. Potrošili smo milione da se to izgradi. Nečastivi je svako ko se suprotstavlja njihovoj politici", rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen, Iks

Na pitanje da li se oseća ugroženim zbog pretnji, Vučić kaže:

"Ne verujem da je ovo sa Robertom Ficom bilo slučajno, a znate da nisam pobornik teorija zavere. Viktor i ja nećemo ići 29. jer Robert još nije u stanju. To je život. Kada živite za ideje i kada živite za ono što će da ostane iza vas, glupo zvuči, ali to nije važno".

Bonus video:

00:12

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track