MRKA NIJE TOP VEST: Nema više mene i Ane u novinama!
Foto: Dragan Kadic

Prestao da bude ministar

MRKA NIJE TOP VEST: Nema više mene i Ane u novinama!

Politika -
Odlično se osećam. Nema više ni mene ni Ane Bekute u novinama, nisam više interesantan medijima, što je dosta olakšavajuće, tvrdi Mrkonjić

Biši ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić, koji je bio ministar skoro šest godina, kaže da mu je bolje od kada je podneo ostavku.

"Odlično se osećam. Nema više ni mene ni Ane Bekute u novinama, nisam više interesantan medijima, što je dosta olakšavajuće. Nema više Mrka uradio ovo, Mrka uradio ono. I da se razumemo, nisam pobegao, ostao sam u poslu, ali kao poslanik", rekao je Mrkonjić.

Kaže da se, iako je reč o njegovom stranačkom kolegi, još nije video sa svojim naslednikom Aleksandrom Antićem i da mu se novi ministar saobraćaja zasad nije obratio za savet.

Mrkonjić ipak poručuje da čim sedne u fotelju odmah iz nje i ustane, zavrne rukave i krene na gradilišta.

Na pitanje da li bi pristao da mu bude savetnik, Mrkonjić odgovara:- Pametnom savetnik ne treba, a budali ne vredi.To znači da ga nećete savetovati?- U Ministarstvu ne, sada sam poslanik. Ako me budu tražili u Vladi ili u nekom javnom preduzeću, ja ću da pomognem, ali se u Ministarstvo saobraćaja ne vraćam. Ali ću svakako uvek biti spreman da mu dam dobronameran savet i da stavim svoje znanje na raspolaganje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track