DSS: Žalosno što je Šešelj postao potrčko
Foto: Marina Lopičić

Posle povratka iz Haga

DSS: Žalosno što je Šešelj postao potrčko

Politika -
BEOGRAD - Žalosno je što je predsednik radikala Vojislav Šešelj, posle hrabre odbrane u Hagu, doživeo politički i moralni pad i postao potrčko svog bivšeg potrčka i ponovo se prihvatio starog posla, saradnje sa vlašću i pokušaja razbijanja opozicije, kao što je to činio kao omiljeni Miloševićev opozicionar, saopštila jedanas Demokratska stranka Srbije.

To je svrha i njegovog napada na Demokratsku stranku Srbije i besmislene izjave da su „Sandu Rašković Ivić na položaj predsednice DSS doveli Vučićevi ljudi“, navodi stranka u saopštenju.

DSS naglašava da Šešelj jako dobro zna da je time izgovorio bezočnu laž, kao što to zna svako ko prati delovanje DSS i Sande Rašković Ivić.

Šešelj veoma dobro zna i da su iz DSS isključeni oni koji su potpali pod uticaj Srpske napredne stranke i sebi dodelili istu ulogu u kojoj se našao Vojislav Šešelj – Vučićevih marioneta. Jedina istina koju je Šešelj izrekao jeste ona da „Vučić u svakoj stranci ima svoje ljude“, ona se odnosi na sadašnjost SRS i njega lično, a prošlost je DSS. Vojislav Šešelj može lako da opovrgne tvrdnju da je ponovo „prodao dušu đavolu“.

Dovoljno je da makar jednom kaže ono na šta Demokratska stranka Srbije svakodnevno ukazuje, kritikujući aktuelnu vlast: da je Aleksandar Vučić izdao srpske državne i nacionalne interese i da vodi neodgovornu ekonomsku politiku kojom se Srbiji i njenim građanima nanosi nesaglediva šteta.

Predsednica Demokratske stranke Srbije, koju je Vojislav Šešelj više puta najprizemnije uvredio, neće se osvrtati na javne nastupe ovog skandal majstora, ističe se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track