ĐUKA SNS JE BRUKA: Prostački napao Dunju Mijatović iz OEBS
Foto: Fonet

Skandalozno ponašanje narodnog poslanika

ĐUKA SNS JE BRUKA: Prostački napao Dunju Mijatović iz OEBS

Politika -
Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke, prostački je napao Dunju Mijatović, predstavnicu OEBS-a za slobodu medija, na društenim mrežama zato što je kritikovala "pretnje koje dobijaju novinari u Srbiji jer to nije odlika demokratskog društva".
1 / 4 Foto: Twitter

Poslanik SNS-a ponovo je burno reagovao na zabrinutost predstavnice OEBS zbog pretnji i napada na novinare, optuživši je da ne zna šta znači reč istina.

Izjave gospođe Mijatović o tome kako postoje pritisci na medije su očigledno toliko potresle Đuku da je na Tviteru nastavio da je vređa tako što joj je poručio da "radi na žeton".

Tu se Đukanović nije zaustavio u vređanju Dunje Mijatović, a kako mu je poznato da je trenutno u Srbiji najugroženiji medij upravo Kurir, optužio je predstavnicu OEBS da će "dobiti pristojan honorar u Kuriru".

Skandalozan napad na predstavnicu OEBS, i to u danima kada traje skup ministara ove institucije u Beogradu, nastavio je uporedivši je sa džuboksom, napisavši da "u zavisnosti ko i koliko ubaci žetona, tako i ona govori".

Ove skandalozne izjave Đukanovića su uzburkale javnost i društvene mreže.

Zato će redakcija Kurira podneti prijavu za iznesene laži protiv Vladimira Đukanovića.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track