(VIDEO) CIRKUS U SKUPŠTINI: Pogledajte šta je Rističević rukama pokazivao Živkoviću iza leđa
Foto: Printscreen

Burna noćna sednica Parlamenta

(VIDEO) CIRKUS U SKUPŠTINI: Pogledajte šta je Rističević rukama pokazivao Živkoviću iza leđa

Politika -
Poslanici Skupštine Srbije održali su maratonsku sednicu u noći između utorka i srede koja je trajala skoro 15 sati, a završena je u osam ujutro. Po svemu sudeći, bila je to burna noć jer su nakon nje parlamentarci jedni druge optuživali da su na sednici bili pijani i drogirani!

Ipak, najžučnija rasprava odigrala se između predsednika Nove stranke Zorana Živkovića i poslanika SNS Marijana Rističevića.

Pljuštale su optužbe o tome ko je pijan, ko zreo za zatvor, a ko pod dejstvom narkotika.

Verbalni incident je sve vreme mobilnim telefonom snima upravo Rističević, a u jednom trenutku je potpredsedniku Narodne skupštine Igoru Bečiću gestom rukama direktno insinuirao da ignoriše Živkovića, jer je pijan.

Tim povodom oglasio se i lider Nove stranke, objasnivši na Fejsbuku da je zbog vređanja parlamentarizma i neprimerenih reči bio primoran da reaguje.

Pogledajte kako je to izgledalo.

24.02.2016. - Živković: STOP svinjarijama SNSovaca!

Direktno o tome šta se to tačno juče ujutru dogodilo u domu Narodne skupštine:Nastavak Šestog vanrednog zasedanja umesto za sredu zakazan je za utorak od 19h, kako bi sama sednica bila završena juče i na taj način predsednik Vlade i ovog poslednjeg četvrtka u mesecu izbegao da odgovara na pitanja poslanika opozicije.Prvobitan plan je bio i da se ukine direktan prenos sednice, ne bi li se prljavi zakoni progurali u tami noći i mraku umova SNS-ovaca. Ipak, mi, poslanici opozicije, bili smo budni i u pola noći, pa na naša argumentovana pitanja, naprednjački primitivni umovi nisu umeli da odgovore nikako drugačije do neartikulisanim zvucima, vulgarnostima i čoporativnim dobacivanjem gadosti. A kada vam, dok govorite, neko sa strane konstantno dobacuje „u buvaru, u buvaru!“ „lopove“ „bitango“ ili oduzima reč bez bilo kakvog opravdanog razloga za to, onda ste primorani da reagujete. Ne kajem se ni zbog jedne izgovorene reči! Reagovao sam onako kako bi većina vas reagovala. Uvek ću štititi svoja prava i prava slabijih od sebe kada se nađemo na udaru siledžija. Svidelo se to nekom ili ne, nikada nisam niti ću ikada biti osoba koja ćuti i okreće glavu od svinjarija naprednih SNSovaca. Nikada!A što se tiče Bečića, Martinovića, Babića i sličnih... Recimo da nekad stvari treba nazvati pravim imenom! P.S. – Jedina pijana osoba u sali je bilo ono što se naziva predsednikom neke seljačke partije, o čemu svedoči i kvalitet snimka koji je pokušao da napravi.

Posted by Zoran Živković on Thursday, February 25, 2016

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track