ZORAN ŽIVKOVIĆ: Sednica o Gašiću farsa
Foto: Tanjug Srdjan Ilic

Raspravljanje o smeni ministra odbrane

ZORAN ŽIVKOVIĆ: Sednica o Gašiću farsa

Politika -
BEOGRAD -– Lider Nove stranke Zoran Živković smatra da je današnja sednica parlamenta, na kojoj se govori o razrešenju ministra odbrane Bratislava Gašića, farsa.

Živković je novinarima u parlamentu rekao da je namera premijera Aleksandra Vučića da se predstavi kao “vrhovni zaštitnik svih civilizacijskih vrednosti, a time i prava žena i njihova zaštita od seksualnog uznemiravanja i ružnih reči”.

“Podsećam da je srpska javnost odavno upoznata sa njegovim humanim radom još od 90-tih godina kada je bio ministar informisanja i jasno pokazivao civilizacijske vrednosti. Ja sam siguran da se tu ništa nije promenilo...”, rekao je Živković.

On smatra i da Gašić nije kriv zbog neprimerene izjave novinarki, već da je kriv Vučić, najpre što ga je postavio na to mesto, a onda i što ga nije smenio posle helikopterske nesreće 13. marta prošle godine.

Živković kaže i da to nije jedina krivica Vučića, da vlada ima mnogo afera i da je dobro “što će pasti na predstojećim izborima”, kada će, uveren je, njegova stranka pokazati šta je budućnost Srbije i vratiti SRbiju na pravi put, put 5. oktobra i Đinđića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track