MARIJA POJMA NIJE IMALA ŠTA JOJ SE SPREMA, A ONDA SU JE POZVALI DO DEČKOVOG AUTA: Prvo je podigla haubu, a onda njenoj sreći nije bilo kraja! (KURIR TV)
Foto: Biljana Roganović

originalna prosidba

MARIJA POJMA NIJE IMALA ŠTA JOJ SE SPREMA, A ONDA SU JE POZVALI DO DEČKOVOG AUTA: Prvo je podigla haubu, a onda njenoj sreći nije bilo kraja! (KURIR TV)

Srbija -

Mariju Nikolić (20) iz Prokuplja zaprosio je njen momak Stefan Ivanović (25) iz prokuplja na auto skupu koji je po prvi put održan u ovom gradu.

Ono što je zanimljivo je da su Mariju jedva nekako uspeli da nagovore da dođe do Stefanovih kola, koja su bila parkirana na platou sa ostalim vozilima. U sebi je sigurno psovala i negodovala što je Stefan izvlači iz hladovine i tera da stane kraj kola, jer je ona, kako smo saznali u drugom stanju.

Kada joj je Stefanov drug rekao da podigne haubu, učinila je to u sekundi, želeći da se pomeri sa sunca i čak nije ni primetila prsten koji je bio na motoru! Onda je malo bolje pogledala i njenoj sreći nije bilo kraja. Čulo se prvo Stefanovo pitanje, a onda i njeno :“Da!“

foto: Biljana Roganović

"Potpuno sam zatečena. Jedva me je nagovorio da dođem po ovom suncu. Učinila sam to zbog njega i samo sam čekala da krenem kući. Sada sam toliko srećna i iznenađena da ne znam kako da vam to opišem", prokomentarisala je Marija odmah po ovom neobičnom događaju.

Stefan kaže da je već dvadesetak dana razmišljao kako da je zaprosi.

foto: Biljana Roganović

"Nisam želeo da to bude uobičajno. Razmišljao sam o nekom kafiću, šetao po gradu i tragao za zanimljivim mestima i onda mi je Miloš Marjanović , koji je član Auto kluba „Forca 027“ i jedan od organizatora ovog skupa predložio da to bude ovde. Bio sam oduševljen predlogom. Najteže je bilo naterati Mariju da dođe", srećan je Stefan što je njegovo iznenađenje uspelo.

I tako je prvo sa razglasa na skupu organizator najavio „navodno igračicu koja će da pere automobile“, pa naterao sve okupljene, kojih je bilo oko hiljadu da se okupe, a onda je Stefan bez treme pred svima zaprosio ljubav svog života!

U Prokuplju, kao manjoj sredini zaista je neobično da muškarci javno pokazuju svoja osećanja, te je Stefan definitvno postao heroj dana! On se usudio da razbije tabu i stereotip!

(Kurir.rs/B.R./Foto: Biljana Roganović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track