Najnovije vesti

NOVOSAĐANKA IŠLA OSMICOM KA LIMANU, A KAD JE PODIGLA GLAVU ŠOK: Krov gradskog autobusa prilepili selotejpom?! (FOTO)
Foto: Radio 021

čudom nije mogla da se načudi

NOVOSAĐANKA IŠLA OSMICOM KA LIMANU, A KAD JE PODIGLA GLAVU ŠOK: Krov gradskog autobusa prilepili selotejpom?! (FOTO)

Srbija

NOVI SAD - Novosađanka Dragana S. prošlog petka je, oko sedam časova ujutru, išla na posao "osmicom" od Novog naselja ka Limanu.

 

Kako je primetila, polomljeni unutrašnji deo krova autobusa bio je prilepljen selotejp trakom. Teško je poverovati da se ovakva vozila nalaze u redovnoj vožnji, kaže ona za Radio 021.

 

foto: Radio 021

"Pod utiskom sam stanja busa na liniji osam koji je saobraćao u 7.14h sa Naselja. Delovi su bukvalno prelepljeni", navodi Dragana S.

 

U GSP za 021 nisu potvrdili da je ovaj autobus rashodovan, što znači da se i dalje nalazi na ulicama grada, u saobraćaju. U preduzeću naglašavaju da je vozni park GSP star oko 14 godina. 

 

foto: Radio 021

"Uz pomoć Grada Novog Sada intenzivno se radi na obnovi voznog parka. Ukoliko rebalansom gradskog budžeta preduzeću budu odobrena dodatna sredstva za kapitalne investicije, ta brojka će biti znatno veća. Kako nova vozila budu pristizala u preduzeće, iz saobraćaja će biti isključivani autobusi iz starije grupe vozila", kažu u GSP.

 

GSP upravo završava tender za kupovinu 13 novih solo autobusa, kao i osam midi autobusa. Ovi autobusi kao pogon imaće prirodni gas. Prethodno je najavljeno da se može očekivati kupovina ukupno 50 autobusa ove godine.

 

(Kurir.rs/Radio 021/Gorica Nikolin)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...