Najnovije vesti

JAVILA SE IZ BEČA POSLE TRI DANA: Maja nije nestala, kako su mislili deca i suprug, POBEGLA JE ZBOG SNIMAKA KOJIMA JE UCENJIVANA! Plašila se kako će muž da reaguje, pa se sklonila daleko
Foto: Facebook

NEVEROVATNO

JAVILA SE IZ BEČA POSLE TRI DANA: Maja nije nestala, kako su mislili deca i suprug, POBEGLA JE ZBOG SNIMAKA KOJIMA JE UCENJIVANA! Plašila se kako će muž da reaguje, pa se sklonila daleko

Srbija

Maja Ivanović Dimić (37) iz kruševačkog mesta Pepeljevac, za kojom je porodica tragala od utorka, 10. septembra, javila se u juče svojoj porodici.

 

Ona je prvo pozvala jednog od sinova, pa supruga, jer je videla objavu da porodica traga za njom.

 

Ona se javila iz glavnog grada Austrije, gde je otišla, priča njena sestra, zbog raznih pritisaka koje je trpela.

 

- Ona se mnogo kaje što je uradila to na ovaj način, shvatila je da je pogrešila. Bilo je tu svakakvih priča,  kaže njena sestra.

 

 

- Ucenjivana je nekim snimcima, da je navodno prevarila muža, plašila se reakcije supruga Ivice, pa se sklonila. Ništa od toga nije tačno. Ja znam da ona njega nikada nije prevarila. Pustićemo je da ostane u Beču, da povrati psihički mir. Mi smo u svakom slučaju na njenoj strani,  priča njena sestra Miljana.

 

Prema njenim rečima, njih dve su vaspitavane da su porodica i deca na prvom mestu.

 

- Znamo koliko je ona dobra majka, kaže sestra Maje Ivanović i dodaje da joj je nejasno zašto se za pomoć i rešavanje bilo kakvog problema koji je imala nije obratila najbližima.

 

 

- Njih dvoje su u braku skoro 20 godina. On nju drži kao malo vode na dlanu, pored njega sve ima, smatra Majina sestra i napominje da je ipak daljina učinila svoje, jer Majin suprug vozi kamion, kako je sam rekao, "po belom svetu", često je odsutan od kuće, pa je njena sestra bila uplašena da mu je možda neko "punio glavu" lažima.

 

I suprug Ivica je potvrdio da mu se supruga javila iz Beča. Prema njegovim rečima, on i supruga se dopisuju, "bitno je da je ona živa i zdrava, a za dalje ćemo da vidimo".

 

(Kurir.rs/Telegraf)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...