Najnovije vesti

Jelena Rozga  na Keju na Tisi

Dalmatinke vode glavnu reč

Jelena Rozga na Keju na Tisi

Srbija
Jelena Rozga obećava da će poput Severine napraviti dobar štimung na na “Velikogospojinskim danima”

Lipa kao Tisa!
Scenom na “Velikogospojinskim danima”  u Novom Bečeju zagospodarile su lepe i zgodne Dalmatinke. Prošlog avgusta pred 50.000 ljudi Kej na Tisi zapalila je Severina Vučković, a u petak uveče to će uraditi njena zemljakinja Jelena Rozga.  Priznaje da se veoma raduje prvom dolasku u Novi Bečej:
-Kao solista a ranije član “Magazina”  već sam bila u Vojvodini, ali ne i ovde. Od menadžera  i  kolega čula sam puno lepih stvari o “Velikogospojinskim danima”. Drago mi je što se Toniju Cetinskom  i meni pružila prilika da budemo deo svega toga.  Ovih dana radim “sto na sat”. Zbog toga ležem u šest ujutro, a budim se kasno popodne. Navikla sam se na takav ritam budući da sam u ovom poslu već šesnaest godina. Ovih dana nastupala sam na Rabu, u Vodicama, Crikvenci… Početkom septembra očekuje me snimanje spotova za nove pesme- nabraja Jelena I dodaje da nije sigurna da će se okupati u Tisi, i svojim savršenim oblinama, obradovati hiljade muških očiju.
Na “Velikogospojinskim danima” u subotu će nastupiti mađarski bend Omega i Van Gog, a veče kasnije Zdravko Čolić. Organizatori očekuju da će manifestaciju  posetiti oko 200.000 ljudi.


Domaćini pokažite se

Hrvatska pop diva Severina Vučković prošle godine dobila je ključeve apartmana u hotelu “Tiski cvet” . Sa upravom hotela  Seve se dogovorila da, dok ga ne koristi, može da se iznajmljuje. U spomen na njen hit „Moja štikla“, u apartmanu se nalazi jedna Severinina  štikla, fotografije i deo garderobe. Da li će predusretljivi domaćini tako iznenaditi i Jelenu Rozgu, ostaje da se vidi.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...