MILAN ŽIVI S EREKCIJAMA KOJE TRAJU I PO 28 SATI Jedini je takav u Srbiji, možda i u Evropi, prvi put otvoreno govori o svojoj muci
Foto: Youtube Printscreen/Una/To je život

RETKO MEDICINSKO STANJE

MILAN ŽIVI S EREKCIJAMA KOJE TRAJU I PO 28 SATI Jedini je takav u Srbiji, možda i u Evropi, prvi put otvoreno govori o svojoj muci

Srbija -

Posle dva braka, čovek koji ima konstantnu potrebu za odnosima, danas je sam

Na srpskom on je Milan Petrović, na latinskom on je dijagnoza Cupido sexualis enormis (preterani polni nagon).

Jedan jedini je takav u Srbiji, možda i u Evropi. Prvi put otvoreno govori o svojoj natprosečnoj muci, konstantnim erekcijama i činjenici da mu nijedna terapija nije dala nikakve rezultate, ali i da za nju najčešće nema novca.

Posle dva braka, čovek koji ima konstantnu potrebu za odnosima, danas je sam.

- Nosim i torbicu, dole ispod... Recimo, mene u glavi tera samo o tome da razmišljam... Više puta me je u životu bilo stid zbog problema koji imam. Jer nije lako, meni je čitav život mučenje i u više navrata sam mislio da neću da preživim... Pa, kako da vam kažem, zavisan sam od s... - kaže Milan pokušavajući da objasni stanje koje je mnogim ljudima prosto neobjašnjivo.

- A tako vredan i častan čovek, posvedočio je jedan od njegovih prijatelja dok je drugi dodao da dosad nije imao sreće u životu ali da se nada da će stvari sada krenuti nabolje.

Milan Petrović, medicinski fenomen, erekcija
foto: Youtube Printscreen/Una/To je život

Milan je odlučio da sada, posle 40 godina, progovori o svemu jer je u prošlom veku to bila tema koja nije bila preterano pogodna niti razumljiva javnosti iako je posredi medicinski slučaj.

Milan je posvedočio i da ima polni organ natprosečne veličine ali nije želeo da kaže koliko tačno sem da je prilično više od 20 cm.

"Legenda" o njemu traje još od vremena kada on ni za živu glavu nije želeo da se sazna, te veli da se tako rodio.

Milan Petrović, medicinski fenomen, erekcija
foto: Youtube Printscreen/Una/To je život

- To što imam ja, to se ne dobija, to sam nasledio s muške strane, od oca, dede, pradede, neko je to isto imao - kaže Milan objašnjavajući da su mu tako rekli u bolnici. Erekcije su produžene i mogu da traju i po ceo dan i po celu noć posle čega obično završi u Hitnoj.

- Primetio sam još u osnovnoj da druga deca to ne rade, a ja sam u osnovnoj išao i po triput u WC... Ko je tad pričao o tome, kako sam ja mogao da kažem ocu i majci tako nešto, a prvi put sam se javio na kliniku kad sam se prvi put oženio, ćerkica mi se još nije rodila. Bilo me u početku sramota da idem u Hitnu pa sam trpeo te bolove, bivša žena me spasla, zvala Hitnu, pa u bolnicu u Kruševac pa u Beograd, to je velika muka, strašno - kaže Milan koji je rekao da su mu na klinici rekli da i čuveni glumac Majkl Daglas ima isti medicinski problem.

Milan iza sebe ima dva braka i dvoje dece.

Milan Petrović, medicinski fenomen, erekcija
foto: Youtube Printscreen/Una/To je život

- Nema gde mi se to ne događa, na bazenu, sportskim terenima, košarci, fudbalu pa moram da batalim trening, a najgore u gostima ili negde na slavi, to je strašno - kaže Milan dok njegov prijatelj veli da je jednom bilo i kritično te da je jedva ostao živ. A kad se to desi, on je gotovo zgrčen od bolova, koči mu se i noga.

- Po 90 tona cementa ja istovarim sa šlepera i nisam nimalo umoran - kaže Milan a njegovi drugovi svedoče o njegovoj ogromnoj telesnoj snazi.

Milanov je problem medicinski jer ima lučenje testosterona koje nije dvaput ili triput veće od normalnog nego stoput veće. Jedini je u Srbiji a na klinici su mu rekli da je jedini takav možda i u Evropi.

U njegovoj odluci da javno kaže svoju muku, podržali su ga svi prijatelji koji kažu da je borac i veliki pozitivac. Oni znaju sa čime se Milan bori i da mu nije lako.

Milan Petrović, medicinski fenomen, erekcija
foto: Youtube Printscreen/Una/To je život

- Ja sam mnogo emotivan prema ženama, po kući sve radim, spremam... meni žena treba samo radi... - iskren je Milan koji bi dnevno mogao da ima od 5 do 10 odnosa.

- Lek za Milanovu muku ne postoji a terapija koju prima toliko je skupa da je se Milan često ne pridržava - svedoči njegov prijatelj pa dodaje: Važno mu je da izdvoji novac za decu i unučiće.

Milan kaže da je oslonac svojoj deci, da mu je velika želja da bude uz njih, da im pomogne i da bi rado i stalno primao tu injekciju koja mu pomaže ali da jedna košta 10.400 dinara, a prima se svake treće nedelje.

- Naravno, da imam novac ja bih sve to pio i primao jer bih voleo da mogu da funkcionišem normalno, da radim normalno, a ne pod bolovima - priča Milan sa očiglednom tugom u glasu dok spušta pogled a suze se nije trudio ni da sakrije.

Milan Petrović, medicinski fenomen, erekcija
foto: Youtube Printscreen/Una/To je život

Kaže, često plače a jedino ga drži to što su mu deca uvek na prvom mestu i što želi da uvek bude uz njih.

Milan je čest gost bolnica u Beogradu i nada se pomoći i hormonskoj terapiji koja bi mogla da mu makar malo smanji muke. Veli i da se mnogi muški često šale na njegov račun pa kažu prebaci malo meni to što ti imaš, a Milan kaže: Ne daj Bože nikom.

- Ja bih najsrećniji bio kad bih mogao ostatak života da proživim normalno, sa svojom porodicom, da sa decom idem zajedno na bazen, svuda, da se igram s unucima a ja kad imam taj problem, ja moram da bežim od svoje dece, da odem u drugu sobu - iskren je Milan.

Kurir.rs/SĐP/Youtube/Una/To je život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track