HALO KELNER: Predsednik opštine služio komunalce
Foto: Sasa Urosev

HALO KELNER: Predsednik opštine služio komunalce

Srbija -
„Ručak zahvalnosti“ uveden je pre šest godina, i na njemu komunalne radnike dvore najviši predstavnici lokalne samouprave

NOVI BEČEJ: Kao hobotnica!Ako reši da promeni profesiju i batali politiku, predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović (LDP) ne mora da brine jer se u ulozi konobara i ugostitelja snalazi kao riba u Tisi.

Radnike JKP „Komulac“ koji tokom cele godine brinu da Novi Bečej bude čist i umiven, Šućurović je lično služio , a u tome su mu pomagali najviši opštinski rukovodioci. On im je odao priznanje jer su tokom trajanja „Velikogospojinskih dana“, uspeli da uklone ogromne količine smeća i bili vredni dok su se drugi veselili:- Naša manifestacija je, između ostalog, poznata po tome što je tokom Velikogospojinskih grad već u ranim jutranjim časovima čist i bez i jednog papirića. Najmanje što zaslužuju ovi ljudi jeste da ih počastimo na ovaj specifičan način - naveo je Šućurović, i podsetio da je krajem avgusta Novi Bečej posetilo više od 200.000 ljudi.Radnice “Komunalca” Piroška Lalić i Sofija Blažin priznaju da im godi da na ovaj način neko vreduje njihov rad:-Posle svih napora, ovaj ručak, druženje ali i pažnja predsednika opštine prema nama, puno znači. Sem metle i mi komulaci imamo dušu - kažu u šali one. „Ručak zahvalnosti“ uveden je pre šest godina, i na njemu komunalne radnike dvore najviši predstavnici lokalne samouprave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track