Četvoro najboljih studenata iz Kruševca putuje u Beč

Palma časti

Četvoro najboljih studenata iz Kruševca putuje u Beč

Srbija -
U austrijsku prestonicu otići će Milan Radovanović, Milkica Radovanović, Jelica Milosavljević i Dušan Brkić

KRUŠEVAC - Gradska uprava Kruševca izabrala je četvoro najboljih studenata iz tog grada koji će, u organizaciji skupštine grada Jagodine, od 16 do 18. decembra boraviti u Beču, rekao je gradonačelnik Bratislav Gašić.

U austrijsku prestonicu otići će Milan Radovanović, student pete godine Medicinskog fakulteta u Beogradu (prosek 10,00), Milkica Radovanović, student četvrte godine Fakulteta umetnosti u Nišu (10,00), Jelica Milosavljević, student treće godine Ekonomskog fakulteta u Nišu (10,00) i Dušan Brkić, student pete godine Medicinskog fakulteta u Beogradu (9,93).

Prema rečima gradonačelnika Gašića, na poziv gradske uprave javilo se oko 30 studenata, od kojih je 24-oro ispunjavalo predviđene uslove.

"Meni i rukovodstvu grada je žao što niste svi mogli da putujete, jer ste svi to marljivim radom zaslužili", rekao je Gašić koji je danas priredio prijem za najbolje kruševačke studente.

U ime studenata obratio se Milan Radovanović koji je posebno zahvalio Fondu za podsticaj i razvoj mladih talenata iz Kruševca, čiji su stipendisti većina prijavljenih studenata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track