PRE 15 GODINA SE VRATIO U RODNI KRAJ, I SADA PONOVO! Poznatog glumca put JOŠ JEDNOM vodi ka precima, a ovo je RAZLOG ZA TAJ POTEZ
Foto: ATA images

ISTORIJA SE PONAVLJA

PRE 15 GODINA SE VRATIO U RODNI KRAJ, I SADA PONOVO! Poznatog glumca put JOŠ JEDNOM vodi ka precima, a ovo je RAZLOG ZA TAJ POTEZ

Kultura -

Od 1. aprila počinje emitovanje druge sezone "Kalkanskih krugova" na Superstar TV, koji su ovom glumcu doneli lik sličan onom iz serije "Moj rođak sa sela"

Pored brojnih uloga koje je ostvario pred kamerom, glumca Vojina Ćetkovića sačekale su dve, na prvi pogled potpuno različite, ali po jednom veoma slične.

Naime, u seriji "Moj rođak sa sela", koja se trenutno reprizira na Kurir televiziji radnim danima, tumači lik Milomira Vranića, penzionisanog obaveštajca VJ, koji se vraća u porodičnu kuću kako bi se sklonio od neprilika koje bi mogle da ga zadese. Brat njegove pokojne majke Rajko Malešević, a igrao ga je pokojni Tanasije Uzunović, radosno dočekuje vest o povratku svog sestrića.

serija Moj rođak sa sela, Moj rođak sa sela, Tanasije Uzunović, Vojin Ćetković
foto: Printscreen YouTube

S druge strane, radnja serije "Kalkanski krugovi", uzbudljivog trilera koji je pre godinu dana imao premijeru, nosi sličnu priču glavnog junaka kojeg opet tumači Ćetković. On je arhitekta Dejan Matić, otac Mione Matić, problematične devojke koja je upala u loše društvo.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

U želji da spase naslednicu iz opasnog okruženja, Matić odlučuje da se s njom preseli iz Beograda u rodno mesto svog oca, selo Dol. Tu ga pored novih izazova čeka i stric Velibor, kog tumači Žarko Laušević.

Kalkanski krugovi
foto: Promo

Dok gledaoci Kurir televizije uživaju u reprizi "Rođaka sa sela", na Superstar kanalu će od 1. aprila vikendom moći da prate nove epizode druge sezone "Kalkanskih krugova", nastalih u zajedničkoj produkciji "Fajerflaja" i Telekoma Srbija.

(Kurir.rs / TV Ekran)

Bonus video:

01:58

Kalina Kovačević i Vojin Ćetković na komemoraciji Tanasiju Uzunoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track