OKANOVIĆ O PRIPREMAMA ZA GLUMU KOD DANILA LAZOVIĆA: Živeo sam kod njega 20 dana, a svako veče sam morao da uradim JEDNO! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT, Nikola Anđić

kurir tv

OKANOVIĆ O PRIPREMAMA ZA GLUMU KOD DANILA LAZOVIĆA: Živeo sam kod njega 20 dana, a svako veče sam morao da uradim JEDNO! (VIDEO)

Kultura -

Glumac Nenad Okanović prisetio se u emisiji Puls Srbije svog starijeg kolege legendarnog Danila Lazovića koji ga je svojevremeno pripremao za prijemni ispit za glumu.

Nenad Okanović
foto: Kurir televizija

- Ja sam ga startovao. Bila je neka predstava koju su igrali on i pokojni Miša Janketić u Ljuboviji. Ja sam mu prišao posle predstave i rekao mu "Dobar dan ja sam Nenad Okanović i hteo bih da me vi spremate za prijemni ispit." On mi je prvo govorio da mi to ne treba i da je bolje da se bavim poljoprivredom, a onda me je upućivao na Mišu Janketića. Ja sam ipak insistirao da me priprema i on na kraju je pristao.

02:07

OKANOVIĆ O PRIPREMAMA ZA GLUMU KOD DANILA LAZOVIĆA: Živeo sam kod njega 20 dana, a svako veče sam morao da uradim JEDNO!

Okanović je došao kod Lazovića u kuću u Vrčinu sa svojim roditeljima kako bi se dogovorili o pripremama, a onda je desilo nešto neočekivano.

- Došli smo kod njega, on me je poslušao i dogovorili se da da me on priprema. Kada smo moji roditelji i ja krenuli on me je pitao "Gde ćeš ti? Roditelji su slobodni ti ostaješ." I tako sam živeo kod njega sa njegovom divnom porodicom 20 dana na spavanju i hrani. Tu je bila njegova divna supruga Branka i njihova deca. Danju me je Danilo spremao, a uveče sam izvodio predstavu za sve njih.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:28

NENAD OKANOVIĆ U SCENIRANJU VEČERAS OD 20 ČASOVA: Kad reditelj hoće da me uzme, kažu mu nemoj, on je sin Dragan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track