(FOTO) ONA KAŽNJAVA GRUDIMA: Dojkama tuče i šamara muškarce za 1.300 dolara!
Foto: Barkroft Media

Mazohisti na slatkim mukama

(FOTO) ONA KAŽNJAVA GRUDIMA: Dojkama tuče i šamara muškarce za 1.300 dolara!

Ludi svet -
Veličina njenih grudi promenila joj je život, a sada zarađuje mnogo novca tako što muškarce guši, šaramara i tuče dojkama
1 / 6 Foto: Barkroft Media

Kristi Lav ima 36 godina i živi u Džordžiji. Veličina njenih grudi promenila joj je život! Ona je već sa 9 godina nosila B korpe, a sada ne postoji veličina brusa koja bi mogla da joj odgovara. Kristine dojke pojedinačno su teške sedam kilograma.Kristi zarađuje 1.300 američkih dolara dnevno, time što razne muškarce gnječi svojim dojkama. Neki muškarci vole da ih ona grudima guši tako što legne na njih, a češće plaćaju da bi ih ona udarala dojkama u glavu.

Uspeh u životu sa dojkama težine 14 kilogramaNjen novi posao postale su masaže kod kuće. Postavila je oglase i počela da radi privatno. Jednog dana, došao je muškarac na tretman, ali je nekoliko puta pitao da li će na sebi nositi gornji deo odeće.Ona nije mogla da se zaposli u banji, zato što su je odbili zbog njene veličine. "Kada sam zvršila školu za masera, niko nije hteo da me zaposli. Stalno su me pitali da li ja uopšte mogu da budem na nogama ceo dan! Pretpostavljali su da zbog svoje veličine neću biti uspešna. Niko me nije zvao opet.", izjavila je za Barkroft mediju.

"Ta ideja isprva nije dolazila u obzir! Osećala sam se sramno zbog mog tela jer sam prevelika! Ali sam onda shvatila da možda masaža dojkama nije tako loša ideja! Postavila sam oglas, a od tada telefon ne prestaje da zvoni!", objasnila je kako je njena karijera počela.Porodica je ne podržavaKada je bila mala, osećala se izuzetno nesigurno zbog svog tela. Bilo joj je teško i neprijatno na početku pa je radila masaže u mraku. Što su joj klijenti davali više komplimenata, to se osećala sigurnije.

Kada je imala 9 godina, nosila je B korpe. Njena starija sestra Deniz (51) imala je malo manje dojke od nje dok nije otišla na smanjenje.Bila je udata za Jehovinog svedoka 6 godina pre nego što su se razveli. Zbog njegove vere morala je da se oblači konzervativno, što uključuje odeću koja čak ne pokazuje ni vrat. Ali njene dojke je teško sakriti. Od težine grudi osećala je i bolove u leđima i proklinjala je svoje dojke! Sada joj ipak ne pada napamet da ode na redukciju grudi.

"Oni su potpuno protiv toga! Očigledno je da imaju problem sa moralom ili jednostavno ne razumeju. Ja sam takođe i najveća u porodici, a oni na to gledaju kao da ih sramotim. Nikada se neću sramiti svog tela, nikada!".Posao masera dojkama"Kada gnječim nekoga svojim grudima, izuzetno sam pažljiva. Uvek gledam njihove ruke i noge da vidim da li se pomeraju, da ih ne bih slučajno ugušila dok ležim na njima. Pored ovog tretmana, popularan je i onaj kada se namažem cela uljem i onda se klizam preko klijenta.", objasnila je svoju delatnost.

(Foto: Barcroft media)

Velike grudi su opterećenje za kičmuDoktori su joj preporučili da izgubi kilograme. Dobila je pilule za dijetu, ali ih je bacila! Ona smatra da njena težina nije problem u ovom trenutku. Lekari su upozoravali na visok krvni pritisak, dijabetes ili srčane bolesti, ali Kristi nije zabrinuta i tvrdi da tih bolesti nema u njenoj porodici i da ne želi ni da razmišlja o tome!

http://www.youtube.com/watch?v=0T35QRJTQLY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track