PRE 23 GODINE BACIO JE U MORE PORUKU U BOCI: Sada je opet kod njega! Gde je bila i ko je pronašao?
Foto: Ilyke

Sudbina

PRE 23 GODINE BACIO JE U MORE PORUKU U BOCI: Sada je opet kod njega! Gde je bila i ko je pronašao?

Ludi svet -
Gvinfor Grifits bacio je poruku u Irsko more sa Kernarfon doka 1992. godine - i napokon je pokupio jedan surfer!

Poruka u boci bačena u more pre više od 20 godina napokon je ujedinjena sa svojim pošiljaocem - nakon Fejsbuk molbe.Gvinfor Grifits (44), bacio je staklenu bocu iz Nort Vejlsa, 1992. godine, u nadi da će mu se jednoga dana vratiti.Napisao je svoje ime i adresu na parčetu papira unutra boce zajedno sa porukom u kojoj moli onoga ko je pronađe da mu je vrati.

Džonatan Skot, (44), pronašao je poruku 23 godine kasnije dok je surfovao na plaži udaljenoj 40 milja.

Otac dvoje dece napravio je fotografiju pisma i postavio je na Fejsbuk kako bi probao da nađe pošiljaoca. Nakon 12.000 šerova na socijalnoj mreži Džonatan je uspeo da pronađe Gvinfora - koji je rekao da je oduševljen."Iskreno nisam očekivao da će iko pronaći pismo, i zaboravio sam na njega sve dok ljudi nisu počeli da me kontaktiraju na Fejsbuku. Mislim da je meni i drugarici bilo dosadno, ona je to napisala za mene i potpisala, a onda smo bacili bocu sa doka. Pomislili smo, što da ne, hajde da vidimo šta će se desiti."

Gvinfor koji idalje živi na istoj adresi, dogovorio je sastanak sa Džonatanom da pokupi svoje pismo.

Džonatan je rekao:

"Ovo je tako neverovatno, naišao sam na ovo pismo i stavio je u kutiju uspomena. Onda sam imao neke životne obaveze i potpuno zaboravio na to, sve do nedavno. Jedne noći, moj prijatelj je predložio da postavim sliku na Fejsbuk da vidimo da li možemo da pronađemo autora. Biće mi žao ako želi pismo nazad. Kod mene je tako dugo..."

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track