PUCA OD SEKSIPILA, ALI BUKVALNO: Potrošila stotine hiljada evra da bi izgledala kao Pamela Anderson
Foto: Profimedia

Uspešna u želji

PUCA OD SEKSIPILA, ALI BUKVALNO: Potrošila stotine hiljada evra da bi izgledala kao Pamela Anderson

Ludi svet -

Amanda Lav iz Škotske želi da izgleda plastične, te će zbog te želje ići na estetske operacije dok je živa.

Iako je muž podržava, njena najstarija ćerka kaže da se uznemiri kad god mama ode na operaciju. Amanda je već tri puta bila na operaciji grudi a sada želi još više da ih poveća. Na plastične operacije je dosad potrošila 200.000 funti. Cilj joj, kao i mnogima o kojima smo pisali, da što više liči na Barbie lutku. Osim što je operisala grudi, Amanda često ide i na injekcije botoksa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kad sam se kao mala igrala barbikama zamišljala da sam jedna od njih. Kasnije sam gledala "Čuvare plaže". Pamela Anderson je bila moj idol pa sam htela da izgledam kao ona", rekla je Amanda, majka četvoro dece. Njena najstarija ćerka ima 18 godina. Sa drugim suprugom ima decu staru 14, sedam i jednu godinu. Amanda se ne šminka, jer ima trajnu istetoviranu šminku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Sa 16 godina sam otišla iz Škotske. Htela sam da budem manekenka. Tada sam imala male grudi i osećala sam se kao da ih nisam ni imala. Sve moje prijateljice u Los Anđelesu-u su imale velike grudi i bila sam ljubomorna. No moj partner nije želeo da idem na operacije jer je voleo kako prirodno izgledam", rekla je Amanda.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada je rodila ćerku Tigan, Amanda se vratila kući roditeljima i bratu. Prekinula je vezu s partnerom i ostala u Velikoj Britaniji. Počela je da radi u kafeu svoje majke gde je upoznala sadašnjeg supruga Pola.

"Amanda je za mene uvek bila lepa. Kada sam je upoznao nije imala plastične operacije. Imala je plavu kosu, lepe oči i osmeh", kaže Pol. On je Amandu kasnije podržao kada je odlučila da se operiše. Podržali su je i roditelji, ali ona ne planira da stane. Njena ćerka Tigan time nije zadovoljna.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Mislim da je mama pre bila lepa i svaki put kada ode na novu operaciju, ja se uplašim", kaže Tigan.

"Mislim da nikada neću da prestanem sa operacijama. Želim da izgledam plastično, a uskoro ću izvaditi rebra da bih imala tanak struk. I kad napunim 70 godina ići ću na operacije", kaže Amanda.

(Mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track