Ivanka Tramp pokazala svog tek rođenog sina!

Drugo dete

Ivanka Tramp pokazala svog tek rođenog sina!

Pop kultura -
Podelite sa nama našu sreću zbog dolaska Džozefa Frederika Kašnera na svet, nazvanog po svakom od naših deka sa očeve strane, napisala je ćerka milionera Donalda Trampa

Ponosna majka Ivanka Tramp objavila je fotografije svog novorođenog sina kojeg je rodila u ponedeljak.

"Podelite sa nama našu sreću zbog dolaska Džozefa Frederika Kašnera na svet, nazvanog po svakom od naših deka sa očeve strane", napisala je ćerka milionera Donalda Trampa ispod fotografija.

To je drugo dete Ivanke i njenog supruga Džereda Kašnera, supružnici već imaju dvogodišnju ćerku Arabelu Kašner, a u braku su od 2009. godine.

"Džaredov deda Džozef bio je glava porodice. Njegov nesalomiv duh i njegova radna etika su vrednosti za koje se nadamo ćemo preneti svom sinu. Obojica su postavili standarde za sledeće generacije za koje se nadamo da ćemo ih usaditi Džozefu i Arabeli. Stvorili su ostavštinu našoj porodici koja nadahnjuje naše karijere, kao i našu ljubav i poštovanje jednih prema drugima. Počašćeni smo što smo nazvali sina prema toj dvojici istaknutih ljudi. Osećamo se tako blagosloveno zbog novog člana naše porodice", izjavila je Ivanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track