EKSKLUZIVNI PAPARACO KURIRA! OVO JE PRAVI DŽONI DEP: Krio se iza 3 dublera, ali stigli smo ga! Pogledajte koje je sve beogradske kafane NOĆAS OVERIO holivudski glumac! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

slavni glumac uhvaćen u provodu

EKSKLUZIVNI PAPARACO KURIRA! OVO JE PRAVI DŽONI DEP: Krio se iza 3 dublera, ali stigli smo ga! Pogledajte koje je sve beogradske kafane NOĆAS OVERIO holivudski glumac! (FOTO)

Pop kultura -

Slavni glumac Džoni Dep, koji u Beogradu snima film "Minamata", sinoć je s prijateljima i saradnicima večerao u jednom poznatom restoranu, gde je uživao u najboljim srpskim specijalitetima.

foto: Ana Paunković

Grupa se u restoranu zadržala nešto duže od dva sata, a lokal su napustili oko ponoći. Za vreme njihovog boravka obezbeđenje na vratima je sprečavalo ulaz radoznalcima. Ulaz je bio dozvoljen samo gostima s rezervacijom.

Reporteri Kurira jedini su prisustvovali izlasku holivudske zvezde Džonija Depa iz restorana.

foto: Ana Paunković

Okružen prijateljima i sa cigarilosom u ustima, Dep je opušteno odšetao do blindiranog kombija, koji ga je čekao na ulazu. Obezbeđenje je jakim baterijskim lampama pokušavalo da zaslepi foto-reportera našeg lista, ali bez uspeha.

Zanimljivo je da Dep u "Minamati" tumači lik fotografa Vilijama Judžina Smita. Međutim, umesto njega scene je radio i njegov dvojnik. Glumac ima čak tri dublera koji rade posao umesto njega i učestvuju u scenama bez glume.

foto: Ana Paunković

Ovo je lažni Džoni Dep koji je prevario sve medije

On je samo jedan od tri dublera koji su došli u Beograd i koji kriju pravog Džonija, slavnog holivudskog glumca.

foto: Nemanja Nikolić

Gotovo neprepoznatljiv, Džoni Dep juče je snimao scenu u Beogradu. Prvu scenu na otvorenom Dep je snimao u blizini Jugoslovenke kinoteke. Iako su mere obezbeđenja velike, a ulica zatvorena za saobraćaj i delom za pešake, paparaci su uspeli da ga uhvate.

Nakon pauze za ručak, Dep je nastavio snimanje u Cetinjskoj ulici. Međutim, umesto njega scene je radio i njegov dvojnik. Do holivudske zvezde ranije nije moglo da se dođe jer ga čuva brojno obezbeđenje, mere privatnosti i sigurnosti su na visokom nivou, a u okviru seta u Luci Beograd do njega dolazi samo ekipa filma koja je u tom trenutku neophodna. Zaposleni su ugovorom obavezani da ne smeju da mu prilaze, kao ni da koriste mobilne telefone.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir/ Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track