VEĆ 20 GODINA SVE MUČI ISTO PITANJE O TITANIKU! Selin Dion konačno progovorila i rešila večitu dilemu!
Foto: Profimedia

KULTNO

VEĆ 20 GODINA SVE MUČI ISTO PITANJE O TITANIKU! Selin Dion konačno progovorila i rešila večitu dilemu!

Pop kultura -

U čuvenom filmu Titanik, koji je snimljen 1997. godine, scena u kojoj Leonadro Dikaprio i Kejt Vinslet plutaju u vodi nakon što je brod potonuo prouzrokovala je večito pitanje na koje je sada odgovorila Selin Dion.

Naime, svi koji su gledali film oduvek su se pitali zašto Džek nije uspeo da legne pored Rouz na plutajuća vrata usred okeana i tako i on preživi.

Selin je gostovala u emisiji Džimija Falona gde joj je on postavio pitanje o kome već 20 godina svi polemišu. "Nemoj da me stavljaš u neprijatnu poziciju. Šta ako planiraju da snime i drugi nastavak filma?", rekla je pevačica kroz smeh.

foto: Profimedia

"Prvo, ako malo bliže pogledate situaciju, Rouz je možda mrtva ili u potpunosti smrznuta i nije u potpunosti svesna situacije. Drugo, njemu ne treba pozivnica da se popne gore", rekla je.

Kako se o ovoj temi godinama raspravlja, nekoliko puta su pitali i reditelja Džejmsa Kamerona zašto je Džeka ostavio u ledenom okeanu.

"Mislim da je zaista smešno da vodimo ovu diskusiju 20 godina kasnije, iako to pokazuje da je film bio i te kako uticajan jer je sve povredilo kada je Džek umro", rekao je Kameron.

"Da je preživeo, film ne bi imao smisla. Ipak je ovde reč o smrti i razdvajanju. Morao je da umre", zaključio je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track