ZDRAVLJE MU JE SVE LOŠIJE, PORODICA SE NADA ČUDU! Isplivali novi detalji o stanju Brusa Vilisa koji su RASTUŽILI mnoge
Foto: Profimedia

tuga

ZDRAVLJE MU JE SVE LOŠIJE, PORODICA SE NADA ČUDU! Isplivali novi detalji o stanju Brusa Vilisa koji su RASTUŽILI mnoge

Pop kultura -

Glumac Brus Vilis je u martu ove godine objavio da završava svoju dugu karijeru nakon što mu je otkrivena afazija. Iako je njegovo stanje sve lošije, njegova porodica koristi svaki trenutak da provede s njim i "nada se čudu".

Brus Vilis
foto: Profimedia

Meseci nakon što je glumac otkrio svoju borbu s bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti za porodicu Vilis postali su istovremeno teški i dragoceni, a svi se trude da ne propuste ni jedan trenutak s voljenim glumcem. Izvor blizak porodici otkrio je kako se njegovo stanje od početka godine samo pogoršalo, zato se porodica često okuplja i zajedno provodi vreme.

"Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Cene svaki momenat", rekao je izvor za Dejli mejl.

Brus Vilis
foto: Profimedia

Bolest koja utiče na kognitivne sposobnosti, a sa kojom se bori Vilis, dodatno je zbližila njegovu sadašnju i bivšu suprugu Emu Heming Vilis i Demi Mur. One mu pomažu da se lakše nosi sa svim promenama, a Demi se trudi da stalno bude u kontaktu sa njim.

"Ona koristi svaku priliku da provede vreme sa njim. Ako nije uz njega, onda zove telefonom samo da čuje Brusov glas", dodao je izvor.

Brus Vilis
foto: Profimedia

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Ajdahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Demi i Brus sa njihovom 28-godišnjom kćerkom Talulom.

Na fotografiji su majka i ćerka pozirale zagrljene, a pridružio im se i Brus koji je gledao u njihovog ljubimca, psa Pilafa.

"Volim svoje roditelje i svoju porodicu", napisala je Talula.

Izvor je dodao kako su zajedničko vreme i tradicija ove porodice oduvek bili posebni i da su se njihova druženja sada nastavila i postala samo još lepša, iako uz dozu tuge.

"Brus ne može mnogo da govori i čini se kao da ne shvata mnogo o onome što drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega. Postoje dani kada oni prepoznaju deliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im on sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu da zamisle Božić bez voljenog čoveka", rekao je izvor.

Brus Vilis
foto: Profimedia

"Njegovim starijim ćerkama nedostaje otac kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im savete koje nisu htele. U susret Božiću, sve što mogu da urade jeste da mu kažu da ga vole i da se mole za čudo", istakao je izvor.

Brus (67) je sa Demi Mur dobimo tri ćerke: Talulu, Rumer i Skot Laru, a sa Emom Heming ima dve: Evelin i Mejbel.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

EKSKLUZIVNO! Holivudski glumac u PULSU SRBIJE! Pričao o Srbiji, humanosti i svojoj želji: Nadam se da ću snimati film sa NJIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track