BRITNI SPIRS POTVRDILA OBJAVU MEMOARA: Evo kada će izaći njena knjiga koja će UZDRMATI ceo svet! "Stiže MOJA PRIČA"! (FOTO)
Foto: Profimedia

pod njenim uslovima

BRITNI SPIRS POTVRDILA OBJAVU MEMOARA: Evo kada će izaći njena knjiga koja će UZDRMATI ceo svet! "Stiže MOJA PRIČA"! (FOTO)

Pop kultura -

Američka pevačica Britni Spirs potvrdila je da će objaviti memoare rekavši da će knjiga biti "pod njenim uslovima", piše u četvrtak nemačka agencija dpa. Knjigu naslova The Woman In Me (Žena u meni) objaviće izdavačka kuća "Gallery Books" u oktobru ove godine.

Britni Spirs
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je u videu na Instagramu u utorak napisala: "Stiže moja priča, pod mojim uslovima, napokon. Jeste li spremni?" Prema izdavačkoj kući, knjiga će biti "hrabra i zapanjujuće ganuta priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, veri i nadi", a baviće se i borbom Spears da okonča starateljstvo svog oca.

Kompleksni pravni dogovor, koji je započeo 2008., omogućio je 41-godišnjem ocu pevačice Džejmiju Spirsu da upravlja njenom slobodom i finansijama. Takva vrsta starateljstva se po pravilu koristi za vrlo bolesne ili stare ljude, a okončao ga je sudija u Los Anđelesu nakon 13 godina u novembru 2021.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Dženifer Bergstrom, potpredsednica i izdavačica u firmi "Gallery Books", rekla je: "Britnino uverljivo svedočanstvo na sudu zapanjilo je svet, promenilo zakone i pokazalo njenu nadahnjujuću snagu i hrabrost."

"Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan učinak i da će biti izdavački događaj godine. Ne bismo mogli biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podeli svoju priču", dodala je.

Objavljeno je da je ugovor s izdavačkom kućom vredan i do 15 miliona dolara.

Knjiga "The Woman In Me" izlazi 24. oktobra.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track