SNIMAK KOJI DOKAZUJE DA JE HARI NA RATNOJ NOZI SA BEKAMOVIMA: Isplivao momenat kad je skroz ISKULIRAO Dejvidovog sina (VIDEO)
Foto: APPLE TV/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

ŠUŠKANJA O SVAĐI ISTINITA?

SNIMAK KOJI DOKAZUJE DA JE HARI NA RATNOJ NOZI SA BEKAMOVIMA: Isplivao momenat kad je skroz ISKULIRAO Dejvidovog sina (VIDEO)

Pop kultura -

Pre nekoliko dana je u Majamiju održana utakmica koja je zbog jednog nogometaša bila izuzetno popraćena. Reč je o Lajonelu Mesiju koji trenutno igra za Inter Majami i koji je na stadion privukao najveće svetske zvezde.

Tako su jednog od najboljih fudbalera današnjice gledala imena kao Leonardo Di Kaprio, Oven Vilson, Edvard Norton, Vil Farel, Selena Gomez, Tajga i brojni drugi. Među njima svoje mesto je našao i princ Hari, a i danas se prepričava neprijatan trenutak koji se dogodio između njega i Bruklina Bekama, sina Dejvida i Viktorije Bekam.

Naime, društvenim mrežama kruži video koji je nastao pre utakmice, a na njemu se vidi kako vojvoda od Saseksa u pratnji telohranitelja prolazi pored Bruklina i njegove supruge Nikol Pelc. Nakon što ih je Hari pogledao, nije ih ni pozdravio.

To je samo dodatno podstaklo glasile da je puklo prijateljstvo između Harija i Megan i porodice Bekam nakon što se pisalo da su upravo oni krivi za curenje informacija o kraljevskom paru.

Nekada su bili jako dobri prijatelji, a to datira iz vremena kada su Megan i Hari i dalje bili deo kraljevske porodice te su prisustvovali i njihovom venčanju 2018. godine. Prijateljstvo se počelo gušiti nakon što u 2022. godini Hari i Megan nisu bili pozvani na venčanje Bruklina i Nikol, a tada su krenula šuškanja i o curenju privatnih informacija.

kraljevska porodica, Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam, kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako niko od njih nije javno komentarisao situaciju, ovaj video samo potvrđuje glasine.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:15

Golmani Monaka na zagrevanju, utakmica će se igrati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track