KOLIKO VAS JE BLAM OD 0 DO MEGAN KOJA POKUŠAVA SINA DA PREDSTAVI PAMETNIJIM: Potez vojvotkinje skinuo njenu fasadu OBIČNE SMRTNICE
Foto: Toby Melville / PA Images / Profimedia

opasno se izblamirala

KOLIKO VAS JE BLAM OD 0 DO MEGAN KOJA POKUŠAVA SINA DA PREDSTAVI PAMETNIJIM: Potez vojvotkinje skinuo njenu fasadu OBIČNE SMRTNICE

Pop kultura -

Novi dan, nova Megan/Hari drama. Sada to više nije ni iznenađenje, reklo bi se, ali ipak, činjenica je da taman kada se pomisli da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa više ne mogu iznenade svojim postupcima, gotovo odmah sve demantuju.

Ovog puta su "obrnuli igricu" i to zbog izjave o njihovom sinu Arčiju. Naime, Megan se pojavila na promociji filma "The After" čiji je autor njen dobar prijatelj Misan Harimen i tom prilikom je otkrila i šta je njen sin Arči tražio kao novogodišnji poklon, piše Page Six.

Najpre je rekla da je Arči zaljubljenik u fotografiju, i da je "na to uticao rad Misana Harimena". "Inspiracija je snažna", poručila je i dodala: "Naš četvorogdišnjak", pa dodala, "naš sin koji ima četiri i po godine. Jer bi rekao: 'Ne, nemam četiri godine, imam četiri i po'."

"Misan mu je pokazao kako fotografiše kada je poslednji put bio sa nama, a ja sam Arčiju kupila foto-aparat kada je Harimen bio poslednji put sa nama. Poručio je: 'Ali to nije Leica kao što Misan ima'".

Potom je rekla i kako je tekao ostatak razgovora. "Rekla sam mu: "Nećeš dobiti Leicu! Čak ni za Božić" i obratila se prijatelju: "Zato ti hvala na inspiraciji u svim segmentima".

Naravno, nije trebalo dugo da se negativni komentari zaređaju na mrežama. Prvo što je mnogima smetalo je njena izjava da je "Misanov rad uticao na Arčija".

Princ Hari, Megan Markl, Arči Harison
foto: Printscreen/youtube

"Dete od 4 godine ne može da razume nečiji rad. Može da ga zanima fotografija, da želi da fotka, ali suviše je mali da shvati", "Koliko vas je blam od 0 do Megan zbog ovih izjava", "Predstavljaš sina kao da je neki "wonderkid" koji razume nečiji rad. Suviše je mali, pusti ga da uživa u detinjstvu", "Baš on zna šta je Leica"... pisali su na mrežama.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su isticali da je Arči suviše mali za profesionalnu opremu, te da je dobro što mu Megan neće kupiti skup aparat, iako je i tu bilo komentara da "izigrava običnu smrtnicu bez para".

Čini se da štagod Megan uradi ili kaže nekome ne odgovara, a da li je Megan zaista pokušala sina da predstavi pametnijim ili je sve bilo kako kaže, ostavljamo vama da procenite.

(Kurir.rs/Wanted/T.B)

Bonus video:

02:58

KOJI SU PRVI ZNACI DA JE DETE PREŽIVELO NEKI VID ZLOSTAVLJANJA? Stručnjaci upozoravaju na NAJSTRAŠNIJU ČINJENICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track