KRALJICA BOŽIĆA OTPEVALA NAJVEĆI PRAZNIČNI HIT, A EVO KOLIKO NOVCA JE OD TOGA ZARADILA: Uzima milione svake godine zbog nje!
Foto: The Children's Place / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

VIDEO

KRALJICA BOŽIĆA OTPEVALA NAJVEĆI PRAZNIČNI HIT, A EVO KOLIKO NOVCA JE OD TOGA ZARADILA: Uzima milione svake godine zbog nje!

Pop kultura -

Retko šta najavljuje prazničnu sezonu više od hita Maraje Keri "All I Want for Christmas Is You".

Pesma "All I Want for Christmas Is You" je postala sinonim za božićne praznike i teško je otići bilo gde u ovo doba godine, a da je ne čujete.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Za Maraju Keri je ova pesma poklon koji ne prestaje da prima. Billboard procenjuje da je pevačica prošle godine od pesme zaradila 1.86 miliona dolara, dok prema studiji The Economist-a iz 2016. Keri svake godine zarađuje prosečno 2.5 miliona dolara od tantijema. Pesma objavljena 1994. mogla bi da premaši 100 miliona dolara ukupne zarade u 2023. godini, tvrdi izveštak Associated Press-a, a prenosi Index.

"All I Want for Christmas Is You" dostigla je milijardu strimova na Spotifaju u decembru 2021. i bila je broj 1 na Billboardovoj listi Hot 100 poslednje četiri godine zaredom. Keri je tokom godina zaradila milione dolara zahvaljujući svojoj uspešnoj muzičkoj karijeri, turnejama i sponzorima, a pevačica ima procenjenu neto vrednost od 350 miliona dolara, prema Celebrity Net Worth-u.

Postavila je tri Ginisova svetska rekorda 2019. godine, među kojima je i naslov najstrimovanije pesme na Spotiaju u 24 sata. U jednom danu u decembru 2018. strimovana je više od 10.8 miliona puta, a ponovo je oborila rekord 2022. godine s 21.3 miliona strimova.

(Kurir.rs/Nova.rs/A.G.)

Bonus video:

01:31

PESMA IMATI, PA NEMATI BILA NAMENJENA HARISU DŽINOVIĆU! Džej kada je odslušao, počeo da plače: Anegdota o velikoj legendi muzike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track