MERIL STRIP U VEZI S OVIM GLUMCEM POSLE RAZVODA? Bio SILA OD KOMIČARA pa se našao na stubu srama, a sad ga spajaju sa NJOM (FOTO)
Foto: Profimedia

DA LI SU U LJUBAVI?

MERIL STRIP U VEZI S OVIM GLUMCEM POSLE RAZVODA? Bio SILA OD KOMIČARA pa se našao na stubu srama, a sad ga spajaju sa NJOM (FOTO)

Pop kultura -

Holivud bi mogao da dobije novi par, mogao bi... Slavna glumica Meril Strip koja se rastala od supruga Dona Gamera posle više decenija braka, možda ima novu ljubav. U oktobru prošle godine saznalo se da se razvela od višedecenijskog partnera, i to pre šest godina. To se držalo u tajnosti dugo, a sada se šuška da ikona svetskog filma više nije singl. Glasina ili istina? Kada čujete ko je u pitanju, oduševićete li se. Ili možda ne.

Misterija i stalno postavljanja pitanja "da ili ne" prate i seriju u kojoj Meril Strip glumi uz kolegu sa kojim je sada povezuju.

OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Meril Strip

O tome se šuška određeno vreme, a glasine su se pojačale nakon Zlatnog globusa (sedmi januar, Los Anđeles) gde su se oboje pojavili i sedeli za istim stolom. Oboje su bili nominovani za uloge u seriji "Only Murders in the Building", nisu pobedili, ali je zato nova tema ta polemisanje isplivala na površinu - DA LI SU MERIL STRIP I MARTIN ŠORT U VEZI?

Zanimljiv i neočekivan spoj. Scenarista pomenutog Hulu sitkoma Luj Virtel objavio je na X/Tviteru "Zabavljaju li se Meril strip i Martin Šort... jer ako je to istina... to je kao da su Džin Vajlder i Gilda Radner pomnoženi sa Mel Bruks i En Bankroft".

Glumci su u hit seriji u tajnoj vezi, a da li su to i iza kamera?

Njegov portparol je za The Messenger izjavio: "Oni su samo jako dobri prijatelji, ništa više".

Meril Strip je u braku sa Gramerom dobila četvoro dece, sa kolegom Džonom Kazelom koji je umro od raka pre više godina, doživela je veliku ljubav. Martin Šort je od 1980. do 2010. bio u braku sa Nensi Dolman, ima troje dece.

Šort je veoma poznaanti komičar, ali se u poslednje vreme našao na meti kritika u kojima se ističe da više nije dovoljno dobar u svom poslu. "Slate" je objavio članak pod naslovom “Why We Keep Putting Up With Martin Short”, gde se on opisuje “poražavajuće nezabavan”, a Dan Kojs je u članku napisao: “Tokom njegove evolucije od istaknute osobe u skeč-komediji, filmske zvezde koja se muči u karijeri, dvostruko neuspešnog voditelja tak šou emisije, do entuzijastičnog čoveka koji peva i pleše, naborao mi se nos.

Svaki put kad on obuče glupu odeću ili kaže nešto nečuveno ili pravi šale, poželim da kažem: "Zašto si takav?”.

Međutim, mnogi brane Martina pa na mrežama dele isečke kratkih filmova iz SNL-a, njegove epizodne uloge u sitkomima poput Curb Your Enthusiasm, Arrested Development i Modern Family, kao i njegovi intervjui, piše independent.co.uk.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track