SIN JOVANA MEMEDOVIĆA JE PRAVI LEPOTAN: Uroš živi povučeno, JAKO JE VEZAN za oca, a evo čime se bavi naslednik našeg voditelja
Foto: Printskrin/Instagram

nema društvene mreže

SIN JOVANA MEMEDOVIĆA JE PRAVI LEPOTAN: Uroš živi povučeno, JAKO JE VEZAN za oca, a evo čime se bavi naslednik našeg voditelja

Pop kultura -

Voditelj Jovan Memedović, svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa se tako i o njegovoj porodici malo toga zna.

Njegova ćerka Maša sve je popularnija na društvenim mrežama, dok retko ko zna kako izgleda njegov sin Uroš.

Memedović je iz braka sa bivšom suprugom, sa kojom je bio do 2014. godine ima dvoje dece - Mašu i Uroša. Razvod Jovana i Mirjane protekao je bez teških reči, a Memedović nije hteo da komentariše krah braka za medije.

Uroš Memedović, koji je jako vezan za oca, čuva svoju privatnost pažljivo, te vodi život povučeno i daleko od medija.

Baš poput svoje majke trudi se da svoj život vodi daleko od očiju javnosti, a koliko mu je intima važna svedoči i činjenica da Uroš nema društvene mreže.

Danas je sin Jovana Memedovića deo ekipe Sasvim prirodno, gde radi kao asistent snimatelja, te sa sestrom i ocem putuje širom sveta, radeći na ovom velikom projektu, piše "Story".

S druge strane, Jovanova ćerka Maša poslednjih meseci privlači sve više pažnje javnosti. Ona, kao i njen otac, voli prirodu i avanuture, pa sa Jovanom često obilazi Srbiju, a na njenom Instagram profilu možemo videti fotografije sa različitih putovanja i prelepe pejzaže naše zemlje.

Jovan Memedović je, podsetimo, dao otkaz na RTS-u posle više od tri decenija rada u ovoj kući, a onda je objavljena vest da se verbalno sukobio sa predsednikom UO RTS Branislavom Klanščekom i da je tom prilikom navodno udario pesnicom o zid.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

02:02

OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO REAKCIJU KADA JE SAZNAO DA POSTAJE PONOVO OTAC! Voditelj obelodanio: Zakazano je venčanje, ali sa malo ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track