"POENA IPAK NEMA DOVOLJNO": Sajsi MC nakon što je Breskvici dala 0 bodova na Beoviziji, a čiji glas je bio PRESUDAN da ne pobedi
Foto: Nemanja Nikolić

NJEN GLAS BIO PRESUDAN

"POENA IPAK NEMA DOVOLJNO": Sajsi MC nakon što je Breskvici dala 0 bodova na Beoviziji, a čiji glas je bio PRESUDAN da ne pobedi

Pop kultura -

Sajsi MC bila je član stručnog žirija u takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024", a upravo njen glas bio je presudan da pobedu odnese Teya Dora, a ne Anđela Ignjatović Breskvica.

Nakon proglašenja pobednika Sajsi se susrela kako sa pohvalama, tako i sa brojnim kritikama, pa čak i uvredama zbog toga što je Breskvici dala 0 bodova. Sada je oglasila na svom Instagram nalogu gde je sumirala utiske čitave večeri.

- Vau kakva noć! Hoću da istaknem samo lepe stvari. Svi takmičari bravoooooo! Ljudi, vi koji se ne bavite muzikom, niste upoznati koliko je performans zahtevan i svaki takmičar, ali baš svaki, zaslužuje trofej za trud koji je uložio u pesmu, nastup i sve ostalo. Nastupam 20 godina i znam koliko je to naporno uprkos ljubavi koju imam prema svojoj profesiji. Poena ipak nema dovoljno i bilo mi je (stvarno) jako teško da merim nečiji trud, ipak nijanse su morale da prave razlike. Svako od nas u žiriju je glasao kako je mislio i zato smo tako različiti bili, što ste i videli. O targetiranju mene od strane određenih medija/stranica i ličnosti i pozivanju na linč, neki drugi put. Savet da razmislite malo pre izrečenih uvreda. Uživajte u muzici i umetnosti, Teya, u maju te pratimo u Malme i navijamo- napisala je ona na svom profilu.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

00:28

Evo kako je Breskvica proslavila drugo mesto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track