LJUBAV JE PLANULA POSLE PRVOG POGLEDA, A SVEMU JE PRETHODILA JEDNA LAŽ: Ovako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

važili za najskaldniji par

LJUBAV JE PLANULA POSLE PRVOG POGLEDA, A SVEMU JE PRETHODILA JEDNA LAŽ: Ovako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić se razvode nakon sedam godina braka, a njihovo upoznavanje i početak veze bili su poprilično neobični.

Par već tri meseca živi razdvojeno, a zahtev za razvod braka podneo je košarkaš. Razlog je navodno stil života glumice i prekomerno trošenje novca koje košarkaš nije mogao više da toleriše.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin godinama su važili za jedan od najatraktivnijih i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Oni su toliko dugo bili zajedno, da su mnogi zaboravili da su pre nego što će uploviti u romansu vezu oboje imali ozbiljne veze.

Jelisaveta je bila sa velikim glumačkim zavodnikom Vukom Kostićem, dok je popularni Teo takođe bio sa koleginicom sportistkinjom, odbojkašicom Majom Ognjanović.

Miloš i Jelisaveta svoju ljubav počinju tokom 2016. godine, a cela njihova priča je startovala jednom laži.

A kakva je to laž bila u pitanju?

Teo je u tom periodu igrao u dalekoj Rusiji, konkretnije bio je stacioniran u Moskvi. I nije baš često imao prilike da bude u Srbiji, gde je Jelisaveta tada živela.

Međutim, Miloš je ranije zapazio lepu glumicu, koja mu se neverovatno svidela. A onda je, prema izjavi jednog dobro obaveštenog izvora, Milošu i njegovoj drugarici pala na pamet jedna varka ili možda bolje rečeno fora, uz pomoć koje su se košarkaš i glumica upoznali.

Jelisaveta Orašanin
foto: Damir Dervišagić

U sve je, navodno, bila upletena i njihova zajednička prijateljica dizajnerka Milica Opačić. Njen dečko je tada živeo u Rusiji, pa je plan bio da Milica pozove Jelisavetu u Moskvu kako bi se upoznala sa Teom.

No, ona to, naravno, nije mogla baš tako joj kaže, pa je zato smislila jedan kvalitetan izgovor, kako lepa Jelisaveta ne bi ništa posumnjala.

- Milica je Jelisaveta povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model - pričao je taj izvor svojevremeno za Blic puls.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Marina Lopičić

I nakon toga je sve ispalo kao na filmu, ispostavilo se da su oni pravi savršeni spoj.

- Tada je Milica Jelisavetu upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo - rekao je isti izvor.

A kada je glumica nakon putovanja u Moskvu došla nazad u Srbiju, Teo je dao sve od sebe da oni uplove u romansu, a Jelisaveta je bila malo drugačija od njegovih ranijih ljubavi.

- Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi — ispričao je izvor.

I njihova bajka je postala znatno ozbiljnija kada je Miloš zaprosio nakon svega pola godine veze.

Onda Mlioš i Jelisaveta staju na ludi kamen tokom 2017. godine, a na svadbi je bio veliki broj poznatih ličnosti.

Između ostalih, tu su bili Boda Ninković, Tamara Dragičević s mužem Petrom Benčinom, Dragan Petrović Pele, Nina Janković... Miloš Biković je sa svojom tadašnjom devojkom Ruskinjom Aglajom Tarasovom došao pravo iz Moskve na svadbu, a tu su bili još i Viktor Savić,isportisti Vladimir Štimac, Marko Kešelj, kao i kum Marko Pantelić, poznati fudbaler.

Nakon toga a ono su dobili i dvoje dece, njihovo najveće blago u životu. Jelisaveta i Teo su kako bi dobili potomstvo išli i na vantelesnu oplodnju, a lepa glumca je skoro pričala i tome kako su izgubil bebu.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram

Glumica i košarkaš u poslednje vreme su živeli u Bolonji, gde je Mlioš igrao za jednu italijansku ekipu.

(Kurir.rs/ Glossy / T.B.)

Bonus video:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track