"ČUVALI" SE ZA BRAK, A ONDA JE USLEDILA VAZEKTOMIJA: Svi se čude vezi ovog POZNATOG PARA, a njoj žene stalno zameraju JEDNU STVAR
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

hrabri

"ČUVALI" SE ZA BRAK, A ONDA JE USLEDILA VAZEKTOMIJA: Svi se čude vezi ovog POZNATOG PARA, a njoj žene stalno zameraju JEDNU STVAR

Pop kultura -

Plus size manekenka Ešli Graham (36) već nekoliko godina je zvezda čiji svaki korak prate milioni. Intrigira javnost stilom oblačenja, ali i zato što ruši nametnute standarde lepote. I privatni život joj je vrlo interesantan. Od 2010. godine je u braku s Džastinom Ervinom, s kojim je pre venčanja živela u celibatu. Njihova odluka da ne stupaju u polne odnose pre braka iznenadila je mnoge jer su retki oni koji se na to odluče.

Ešli Graham
foto: Profimedia

"Četiri meseca nakon što smo se upoznali, moj muž mi je rekao: "Stvarno mi se sviđaš i želim da budem tvoj dečko. Hoćeš li biti moja devojka?" Rekla sam da. Ali istina je da nisam baš bila sigurna. Jedan od razloga je što je naš prvi poljubac bio užasan. Džastin i danas kaže da se užasno ljubim i da je on morao da me naučiti kako", rekla je Ešli, pišu američki mediji.

Drugi razlog je taj što je Ešli imala nisko samopouzdanje jer ju je "uništila" veza koju je imala kao tinejdžerka od 16 godina. Dečko je hteo da spava s njom nakon tri meseca veze, a kad ga je odbila, rakinuo je s njom i rekao joj da će biti debela kao i njegova majka.

Ešli Graham
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Izgubila sam nevinost s tipom kojeg sam jedva poznavala jer mi je davao komplimente poput - "Ešli, stvarno izgledaš lepo danas" ili "'Sviđa mi se tvoja frizura". Kada sam otišla iz Nebraske, da bih započela karijeru modela u Nju Jorku, moji izlasci odvijali su se po sledećem obrascu: izašla bih s muškarcem, imali bismo sex i više se nikad ne bih želela da se čujem s njim", otkrila je.

Romansa s Džastinom sve je promenila, a celibat kojeg su se pridržavali doprineo je međusobnom poverenju i jačanju njihovih emocija.

"Moja veza sa Džastinom bila je nevina i slatka. Kuvao je za mene. Išli smo na kuglanje, uživali u biciklizmu, odlazili na karaoke, u bioskop... S obzirom na to da se nismo upražnjavali seks, jer je za Džastina apstinencija bila odraz čvrste predanosti njegovoj veri, nismo išli u stan jedno kod drugog kasno uveče da ne bismo upali u iskušenje. Ali smo zato, u kasnim večernjim satima, išli u šetnju gradom", rekla je.

Ešli je rekla da su ona i Džastin imali određenih problema jer su mešoviti par, ali suprug ju je naučio da je brak partnerstvo. U braku su dobili sina Isaka i blizance Malači i Romana, a onda je Džastin uradio vazektomiju. Ešli danas ima oko 90 kilograma, a žene joj uporno zameraju to što uvek s ponosom nosi sve kombinacije i ne srami se svoga tela.

(Kurir.rs/Story.hr/J.M.)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track