SUPRUGA KANJEA VESTA TRUDNA? Svi su ubeđeni da kontroverzni reper i Bjanka očekuju PRVO DETE, jedan detalj nikome nije promakao
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

šuška se...

SUPRUGA KANJEA VESTA TRUDNA? Svi su ubeđeni da kontroverzni reper i Bjanka očekuju PRVO DETE, jedan detalj nikome nije promakao

Pop kultura -

Obožavatelji Kanjea Vesta uvereni su da reper "pokušava da dobije dete" sa suprugom Bjankom Ćensori, prenosi The Mirror. Njihov iznenadni brak dogodio se u decembru 2022., samo nekoliko nedelja nakon što se Kanje rastao od Kim Kardašijan s kojom ima četvero dece - Nort, Sejnta, Čikago i Psalma.

Iako obožavatelji veruju da se Bjanka Ćensori snašla u ulozi maćehe, jer je u poslednjih nekoliko meseci viđena s reperovom decom, naslućuju da će se uskoro ostvariti i kao majka. Mediji prenose da kruže glasine kako Kanje Vest i Bjanka čekaju svoje prvo dete jer već neko vreme nisu viđeni u javnosti.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Zato je prošlo 8372 dana otkako smo videli Kanjea u javnosti jer on ne izlazi bez Bjanke i još ne žele da otkriju da je trudna", komentarisao je jedan obožavatelj na društvenim mrežama.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: GAMR/KHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Korisnici društvenih mreža pisali su da je Kim Kardašijan reperu "dala dopuštenje" da zasnuje porodicu s Bjankom, kao i da joj to navodno ne smeta.

Kim Kardašijan
foto: Buxo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Drugi su istakli da je Kanje u svom zadnjem albumu, "Vultures 1", u jednoj pesmi rekao: "Već znaš da sam impulsivan i da mi je još jedno dete krajnji cilj (You already know I‘m impulsive And another baby is my end goal)."

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

00:38

Nadica Ademov otkrila da je ponovo trudna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track