OTKRIVEN KLJUČNI DOKAZ U ISTRAZI SMRTI METJUA PERIJA? Policija ima informacije koje bi mogle baciti NOVO SVETLO na slučaj (FOTO)
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

ISTRAGA JE U TOKU

OTKRIVEN KLJUČNI DOKAZ U ISTRAZI SMRTI METJUA PERIJA? Policija ima informacije koje bi mogle baciti NOVO SVETLO na slučaj (FOTO)

Pop kultura -

Policija istražuje smrt zvezde serije "Prijatelji" Metjua Perija jer još uvek nije otkriveno ko je poznatom glumcu obezbedio ketamin. Kao što znamo, Peri je preminuo prošle godine u oktobru, a uzrok smrti bio je akutni učinak ketamina.

Istraga je u toku mesecima, a The Mirror prenosi da je izvor rekao da oni koji su bili ispitani, jer su imali istoriju upotrebe droga, nisu nužno stvarni izvor koji je glumcu dao ketamin. Ipak, navodno policija ima informacije koje bi mogle dovesti do tog izvora.

Metju Peri, Matthew Perry
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za sada, koliko je medijima poznato, nije bilo hapšenja. Nije tajna da je Peri vodio borbu sa zavisnošću od alkohola i opijata, ali 19 meseci pre svoje smrti glumac je bio trezan. U nedavnom intervjuu po tom se pitanju oglasio i Perijev očuh, Kit Morison.

Kit Morison
foto: Stoianov/spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Osećaš se kao da pobeđuješ zavisnost, ali je nikad nisi pobedio. I on je to znao...", kazao je Morison pa objasnio da bi Peri došao do "određene tačke" kada bi mu trebala profesionalna pomoć. Priznao je da se i dalje bori sa smrću glumca.

"Svakodnevno je s vama. Stalno je s vama. I tu je novi aspekt koji napada vaš mozak, nije lako", rekao je.

( Kurir.rs / Mirror / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

00:35

DROGA IZ KINE UBILA 100.000 AMERIKANACA! Fentanil došao na Balkan: Ovo su za medije poručili iz kancelarije za borbu protiv droge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track