POBEDA BREDA PITA VREDNA 350 MILIONA DOLARA: Sud je rekao svoje o sporu protiv Anđeline Džoli, a evo šta to znači za glumicu
Foto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

VIŠEGODIŠNJA BORBA

POBEDA BREDA PITA VREDNA 350 MILIONA DOLARA: Sud je rekao svoje o sporu protiv Anđeline Džoli, a evo šta to znači za glumicu

Pop kultura -

Glumica Anđelina Džoli doživela je novi poraz u pravnoj bici s bivšim suprugom, glumcem Bredom Pitom. U ovom slučaju, radi se o borbi oko vlasništva njihove vinarije koja se nalazi u Francuskoj.

Sud u Los Anđelesu odlučio je da Anđelina mora da predoči sve ugovore o tajnosti koje je dogovorila s trećim stranama tokom osmogodišnjeg perioda, od 2014. do 2022. godine, a njene prigovore su označili irelevantnim.

Anđelina Džoli
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upravo ugovori o tajnosti postali su ključno pitanje u sporu oko uspešne vinarije Chateau Miraval, koja se nalazi u Provansi u južnoj Francuskoj.

Anđelina tvrdi da je odustala od prodaje svog udela Bredu nakon što je on od nje zatražio da kao deo dogovora potpiše "nerazuman" ugovor o tajnosti. Kao odgovor na tu tvrdnju, Bredovi advokati kažu da Anđelina takve ugovore koristi kao oružje, te da je tokom pregovora o njihovom razvodu tražila da Bred potpiše sličan sporazum.

Bred Pit, Anđelina Džoli, Gospodin i gospođa Smit
foto: New Regency Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Bivši vojnik britanskih specijalnih snaga Toni Veb radio je za njihovu porodicu više od 20 godina, a navodi da Anđelina koristi ugovore o tajnosti podataka kako bi ućutkala zaposlene koji su njih radili kao obezbeđenje. Zbog tih ugovora ne bi mogli da svedoče o tome šta se zapravo dogodilo iza zatvorenih vrata, a Anđelina je u ovoj parnici navela da je slične taktike ućutkavanja ugovorima protiv nje koristio Bred, ističe Toni.

(Kurir.rs/ People/ L. S)

Bonus video:

08:29

POZNATO TV LICE O BRED PITU: Glumac uživo uopšte nije šarmantan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track