(FOTO) SKLOPILI PRIMIRJE: Amber Rouz i Viz Kalifa zajedno proslavili razvod u striptiz klubu
Foto: Profimedia

Našli rešenje

(FOTO) SKLOPILI PRIMIRJE: Amber Rouz i Viz Kalifa zajedno proslavili razvod u striptiz klubu

Exit 2018 -

Viz Kalifa i Amber Rouz završili su brakorazvodnu parnicu, a kraj zajedničkog braka proslavili su odlaskom u striptiz klub.

Par, koji ima trogodišnjeg sina Sebastijana, sporazumno se razveo, a kako prenosi američka štampa, Amber je dobila million dolara i mesečnu alimentaciju od 14 800 dolara. Starateljstvo nad sinom je zajedničko, a reper je zadržao zajedničku kuću u Pensilvaniji i 10 automobila.

Njih dvoje nisu krili da su posle razlaza ostali u dobrim odnosima, a odlazak u jedan poznat striptiz bar u Los Anđelesu to najbolje i pokazuje.

"Viz i ja smo i dalje prijatelji. On je često kod mene zbog sina i trudimo se da budemo u dobrim odnosima. Smatram da trenutno želimo različite stvari u životu, ali se i dalje volimo i poštujemo. Biti u braku pred očima javnosti nije nimalo lako" ispričala je Amber Rouz o svom odnosu sa reperom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Inače, Viz Kalifa će ovog leta prvi put nastupati u Srbiji i to u okviru Exit festivala. On dolazi u nedelju, 10. jula, na glavnu binu najvećeg domaćeg festivala.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

Nastupe su već potvrdili: Ellie Goulding, The Prodigy, David Guetta, Wiz Khalifa, The Vaccines, Bastille, George Clinton, Tinariwen, Stormzy, Ms. Dynamite, Hurts, Skrillex, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Solomun, Robin Schulz, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Sigma DJ set, Cock Sparrer, Paradise Lost, At the Gates, Anti-Flag, Dub Pistols, Sister Bliss DJ set, Zomboy, Andy C, Filatov & Karas, Goldie, Jeff Mills, Black Coffee, Stereo MCs i mnogi drugi.

A photo posted by Wiz Khalifa (@mistercap) on Apr 7, 2016 at 8:35am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track