KOBNA GODINA ZA LJUBAV: Njihovi raskidi i razvodi su ŠOKIRALI SVET
Foto: Profimedia

Oni su se rastali u 2016. godini

KOBNA GODINA ZA LJUBAV: Njihovi raskidi i razvodi su ŠOKIRALI SVET

Pop kultura -

Njihovi raskidi došli su potpuno neočekivano. Razlazi holivudskih parova šokirali su svet, a praćeni su brojnim skandalima i svađama.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Njihov raskid može se s razlogom nazvati razvodom godine jer su iznenadili celi svet svojim bračnim prepucavanjem i razmiricama. Anđelina je dobila starateljstvo nad decom, a barnila je Bredu da neko vreme viđa decu.

Amber Herd i Džoni DepNakon samo godinu dana braka Amber je podnela papire za razvod braka zbog navodnog fizičkog zlostavljanja. Njihov razvod praćen je uz veliku medijsku pažnju.

Dru Barimor i Vil Kopelmen

Nakon četiri godine bračnog života, par je letos predao papire za razvod. Zajedno imaju dve ćerke.

Dženifer Lopez i Kasper Smart

S njim je bila u vezi od razvoda s bivšim mužem Markom Entonijem. Bili su zajedno od 2012. no ovog leta završili su i tu priču. Navodno zato što ju je on varao.

Deni de Vito i Rea Perlmen

Nakon 34 godine braka, Deni i Rea razveli su se ove godine. Iako su u prošlosti imali kratkih razilaženja, probleme su uvek uspeli rešiti i ostati zajedno. No očito je nekome dozlogrdilo opraštati.

Naomi Vots i Liv ŠrakberNakon 11 godina veze i dvoje dece ovaj glumački par se razišao. Nikad se nisu venčali, a u zajedničkoj izjavi rekli su da se rastaju kao prijatelji.

Ledi Gaga i Tejlor Kini

Nakon što ju je zaprosio za dan zaljubljenih, vest o raskidu došla je potpuno neočekivano. Par je okončao vezu nakon pet godina.

Ričard Gir i Keri Lovel

Ričard Gir i Keri Lovel razveli su se nakon četiri godine borbe za novac. Glumac i njegova supruga, nekadašnja Bond devojka, postigli su sporazum Girovog bogatstva koje se procenjuje na 120 miliona dolara. Keri je papire za razvod podnela još 2012. godine, posle deset godina braka. Oko starateljstva nad sinom Homerom (16) brzo su se dogovorili, ali im nije bilo lako da postignu dogovor oko novca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track