POČINJE NAJVEĆA ŽURKA U EVROPI: Exit danas otvara kapije Tvrđave
Foto: Zorana Jevtić

Više od 500 izvođača

POČINJE NAJVEĆA ŽURKA U EVROPI: Exit danas otvara kapije Tvrđave

Exit 2018 -

Ovogodišnji, 16. po redu Egzit (Exit) festival počinje danas i traje do 10. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, gde će na glavnoj i još dvadesetak bina publiku zabavljati više od 500 izvođača.

Na fesivalu će među stranim izvođačima nastupiti Eli Goulding (Ellie Goulding) i Dejvid Geta (David Guetta), Prodidži (The Prodigy), Džordž Klinton (George Clinton), Viz Kalifa (Wiz Khalifa), Gramatik iz Slovenije, pankeri Anti fleg (Flag) i Kok sperer (Cock Sparrer), preneo je RTV.Među domaćim i regionalnim izvođačima su Bed kopi (Bad Copy), Božo Vrećo i Disciplin A Kitchme, a na jednom od najatraktivinijih festivalskih plesnih podijuma Dens areni (Dance Arena) nastupiće neka od najznačajnijih imena elektronske muzike kao što je Riči Houtin (Richie Hawtin).

Kapije festivala otvaraju se posle podne, a preuzimanje narukvica i kupovina jednodnevnih ulaznica može se obaviti na punktovima u centru Novog Sada, kao i u blizini ulaza na Tvrđavu, kod Lovotursa.I ove godine organizatori Exit festivala obezbedili su za posetioce smeštaj u kampu "Exit Village" na novosadskoj plaži Štrand, čiji je kapacitet od 3.000 do 4.000 mesta.

Festival se zvanično otvara u 22.15 nastupom jednog od najboljih britanskih bendova „Bastilja“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track