SVI ANĐELI NA JEDNOM MESTU: Ovo će biti najveći spektakl do sada!
Foto: Profimedia

Revija

SVI ANĐELI NA JEDNOM MESTU: Ovo će biti najveći spektakl do sada!

Pop kultura -
U London je juče došlo 40 manekenki, biće to prvi put da se veliki šou održava u areni "Earl's Court". Viktorijini anđeli su odseli u hotelu "Edition", gde im se služi posebna hrana, oni pred reviju smeju da dnevno unose samo 500 kalorija.

Velika godišnja revija "Viktorijas sikret" održaće se večeras u Londonu. Najpoznatije manekenke su stigle u britansku prestonicu, i pre velikog spektakla, fanovima uputile poseban pozdrav. U London je juče došlo 40 manekenki, biće to prvi put da se veliki šou održava u areni "Earl's Court". Viktorijini anđeli su odseli u hotelu "Edition", gde im se služi posebna hrana, oni pred reviju smeju da dnevno unose samo 500 kalorija.

A svaka manekenka ima svoju malu tajnu, Behati Prislu se trudi da iz ishrane izbaci hleb, druge spas traže u zumbi, neke u boksu, mesec dana pred reviju je za sve mesec velikog odricanja.

Na ovaj mesec dana se nadovezuju meseci i meseci, godine i godine, posebne ishrane i treniranja.prva velika revija "Viktorijas sikret" održana je 1995. godine sa budžetom od 120.000 dolara, prvi anđeli su se na pisti pojavili 1997. godine, pa se ona računa kao prva godišnja revija.

Spektakl je večeras za posebene zvanice, a svetska premijera biće održana 9. decembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track