VREME JE ZA ISTINU: WI FI kamera u satu – jer slika govori više od hiljadu reči
Foto: Promo

VREME JE ZA ISTINU: WI FI kamera u satu – jer slika govori više od hiljadu reči

Tech -

Kada želite nešto da saznate budite mudri i posmatrajte. Nemojte se odavati, jer ćete tako samo pojačati oprez. Postoji način da nešto saznate čak i kad ne pitate.

Deca često izbegavaju odgovor, a partneri često izvrću istinu. Činjenica je da je svako od nas barem nekada slagao. U malo komplikovanim situacijama, dolazi do velikih laži i neprijatnih scena. Ne dozvolite da budete izmanipulisani. Držite situaciju pod kontrolom i kod kuće i na poslu.

WIFI kamera u satu je vaš mali privatni detektiv za koga niko neće saznati, jer se kamera nalazi u satu i potpuno je nevidlljiva. Sat izgleda kao i bilo koji drugi stoni sat. Sat možete postaviti na polici u sobi ili bilo kojoj prostoriji, čak i menjati mesto.

Danas ovu fenomenalnu wifi kameru u satu možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Deca i stariji ljudi zahtevaju pojačan nadzor. Zato budite sigurni da su oni dobro, da su se deca spremila za školu, da li su stariji uzeli terapiju kao i da li su vaši ljubimci dobro. Deca ne vole kada znaju da ih „uhodite“, zato je ova kamera fenomenalna, jer oni neće ništa posumnjati a vi ćete znati ono što vas zanima. Tako držite situaciju pod kontrolom.

Kada vam se javi ženska intuicija, obično nešto nije u redu. Proverite šta partner zaista radi u slobodno vreme - možda se iznenadite. U najboljem slučaju samo ćete potvrditi da je sve u redu što će samo ojačati vašu vezu. Ako ste često na putu, nekada je potrebno jako dugo da problemi u braku isplivaju, zato saznajte istinu kao profesionalac i uradite to sa stilom. Niko više neće moći da vas obmanjuje.

Iskoristite SNIŽENJEwifi kameru u satu možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Unapredite svoje poslovanje tako što ćete biti u toku sa dešavanjima na poslu i po potrebi se uključiti i rešiti mogući problem.I to sve kada ste hiljadu i više kilometara daleko.

Za korišćenje kamere neophodna je samo wifi konekcija. Sliku pratite preko aplikacije na svom telefonu gde god da se nalazite. Sat detektuje osobe koje uđu u prostoriju i može da snima čak i noću. Snimci koji su nastali u noćnom režimu, takođe su veoma kvalitetni.

Iskoristite SNIŽENJEwifi kameru u satu možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track