Novi modeli LG Gugl televizora
Foto: BETA

Promocija

Novi modeli LG Gugl televizora

Tech -
Novi televizori, sa oznakama GA7900 i GA6400, uz unapređeni dizajn, kombinuju napredne tehnologije kompanija LG i Gugl

BEOGRAD - Kompanija LG Elektronik predstaviće nove modele Gugl televizora na Sajmu potrošačke elektronike (Consumer Electronics Show - CES) u Las Vegasu.

Novi televizori, sa oznakama GA7900 i GA6400, uz unapređeni dizajn, kombinuju napredne tehnologije kompanija LG i Gugl, kako bi u potpunosti zadovoljili očekivanja potrošača.

Poslednja Gugl platforma i redizajnirani LG Medžik daljinski upravljač su značajno poboljšali efikasnost glasovnog pretraživanja i korišćenja brojnih opcija koje donose ovi modeli.

Ažurirani Smart houm servis omogućava jednostavniji pristup VoD (Video on Demand) funkciji, Jutjub aplikaciji i ostalim smart sadržajima.

Pored toga, premijum modeli poseduju i jedinstveni LG sinema skrin dizajn, koji gotovo u potpunosti uklanja okvir ekrana što osigurava još uverljiviji 3D prikaz.

Predsednik i izvršni direktor kompanije LG Elektronik houm entertainment Havis Kvon je kazao da je cilj kompanije da stalno razvija uređaje za kućnu zabavu koji omogućavaju korisnicima jedinstveno iskustvo, a LG Gugl televizor je upravo jedan takav uređaj.

''Ovi modeli kombinuju Android operativni sistem, koji je razvila kompanija Gugle, sa pogodnostima 3D i smart tehnologije kompanije LG Elektronik, a rezultat je sveobuhvatni sistem za kućnu zabavu oličen jednostavnošću'', dodao je Kvan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track