ŠKORPIJE ĆE 2020. GODINE ŽIVETI BAJKU! Nikome neće biti lepše mego njima, a na OVAJ DATUM su im sve greške OPROŠTENE!
Foto: Profimedia

uživajte kao nikada do sad

ŠKORPIJE ĆE 2020. GODINE ŽIVETI BAJKU! Nikome neće biti lepše mego njima, a na OVAJ DATUM su im sve greške OPROŠTENE!

Zanimljivosti -

Zvezdano nebo Škorpije tokom 2020. obećava obilje sreće i ostvarenja u ljubavnom ili porodičnom životu. Amor će češće boraviti na vašem ramenu, te osluškujte glas ljubavi. Favorizovano je vaše treće, peto i sedmo polje - Jupiter, Saturn, Pluton, Neptun i Uran garantuju ostvarenje najlepše životne bajke. Potrudite se otkrijete različite izvore radosti u sebi ili u svetu oko sebe. Sreća je da ste uvek u društvu bliske osobe ili da uvek birate najbolje društvo s kojim delite trenutke radosti i nadahnuća.

Ljubav

Početkom godine uživaćete u ljubavnoj romansi i bićete inspirisani da ostvarite neke nove zajedničke snove. U ljubavnom životu partner vam je privržen i pokušavaće da vas impresionira na razne sebi svojstvene načine, što može izuzetno da vam godi i da vas hrani onom čudesnom energijom. Topla atmosfera koju osećate u porodici ili u odnosu s voljenom osobom delovaće i kao izuzetno vredan dar koji ste već duže iščekivali. Od 14. februara možete da uživate u raznim čarima svog ljubavnog života. Ukoliko ste slobodni, emotivni zanos koji ćete osećati u vama će neprekidno buditi nove ideje i podsticaće vas na veliku radost. U periodu tokom marta, maja i jula ljubavna harmonija će pozitivno uticati na vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Nova dešavanja koja će vas ispunjavati ljubavnim talasima očekuju vas u periodu od 28. oktobra, tokom novembra i u drugoj polovini decembra.

foto: Profimedia

Posao

Tokom naredne godine imaćete novu priliku da se edukujete i proširite svoje sazajne vidike i kontakte u raznim pravcima. Većinu događaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da ostvarite svoje kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve. Usmerite pažnju prema korisnim ciljevima, naročito u periodu od 8. januara, tokom marta, maja, septembra i novembra. Važno je da prilagođavate svoj profesionalni stil ili vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada uz usvajanje novih ideja koje će vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Uspeh vas očekuje u javim poslovima i u raznim vidovima investiranja znanja, umeća ili novca.

Zdravlje

Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Naglašeni aspekti s Jupiterom i Marsom doneće vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze promenljivim stanjem psihofizičke ravnoteže. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na vašu unutrašnju ravnotežu, budite pažljiviji u komunikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane u periodu od 29. aprila do 9. maja, i od 31. jula do 17. avgusta.

Sugestija

Pratiće vas splet srećnih okolnosti i pozitivnih obrta u raznim situacijama. Ako ste dovoljno nadahnuti i predani, čuda su moguća i uvek postoje dobra rešenja i srećan ishod. Na vama je da pratite svoje želje jer očekuju vas zlatni plodovi na raznim poljima. Godina 2020. za vas može predstavljati ostvarenje najlepših snova. Prisustvo Jupitera u vašem trećem polju deluje kao dobar podsticaj za udruživanje i uspešno partnerstvo. Planetarni aspekti vam pomažu da ostvarite i neke vrhunske ciljeve.

foto: Profimedia

Škorpija SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

4. i 18. januara sve se svodi na intuitivno opažanje i dobro planiranje, sada imate idealnu priliku da ostvarite ono do čega vam je stalo. Ponekad je neophodno da učinite više od drugih i da strpljivo sačekate na završne rezultate.

FEBRUAR

14. i 24. februara nalazite se u sjajnoj formi i spremni ste da zablistate u punom sjaju, čuda su moguća kada u njih verujete i kada imate jaku volju. Raduju vas nove informacije koje najavljuju bolje uslove. Očekuju vas uspeh, sreća i zadovoljstvo.

MART

10. i 31. marta ljubavne greške se opraštaju, nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje ili da vas navede na skandalozno ponašanje. Sačuvajte prisebnost duha. Potrudite se da svojim tumačenjem ne unosite dodatni nemir u ljubavni odnos.

APRIL

1. i 17. aprila imate dobre ideje i neko vam sugeriše u kom pravcu treba da tražite efikasna rešenja. Oslonite se na podršku prijatelja i bliskih osoba. Osmelite se da učinite nešto posebno čime ćete ostaviti utisak i fascinirati svoju okolinu.

MAJ

2. i 26. maja zagovarate pomirljive tonove, a dobra strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Bolje je da prihvatite neke kompromise nego da rušite mostove iza sebe. Budite pažljiviji s novim računima, izbegavajte razna preterivanja.

JUN

5. i 21. juna faktor sreće je na vašoj strani, prihvatite različite izazove i oprobajte se u nekim igrama. Očekuje vas dobitak. Možete u potpunosti da ostvarite neke tajne snove. Voljena osoba ume da u vama pokrene snažne izlive emocija.

JUL

11. i 17. jula očekuje vas susret iznenađenja koji će vas obradovati i nadahnuti. Priželjkujete zanimljivija dešavanja u ljubavnom životu. Prepustite osećanjima da vas vode i nećete pogrešiti. Delite svoju sreću i radost s bliskom osobom.

AVGUST

9. i 13. avgusta informacije kojima raspolažete nisu pouzdane i možete lako da pogrešite. Bolje je da ostanete rezervisani pred jednom osobom. Izbegavate konflikte i društvo koje vas provocira. Postoje neki dramski momenti u odnosu s bliskom osobom.

SEPTEMBAR

12. i 29. septembra nema razloga da se previše uzbuđujete zbog nekih događaja, jer na kraju, sve će se razrešiti u vašu korist. Dobro je što pored sebe imate osobu za koju vas vezuju slične misli i topla osećanja. Na pomolu su novi događaji koji će zajednički život ispuniti momentima radosti i sreće.

OKTOBAR

4. i 31. oktobra imate dobar predosećaj, ispunjeni ste romantičnim mislima. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život tako što ćete delovati na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom. Sve što činite druga strana prihvata s velikim uvažavanjem, iako to uvek ne pokazuje direktno.

NOVEMBAR

17. i 26. novembra imate utisak da se nalazite za korak ispred drugih i uživate u nečijem društvu. Potrudite se da vaša sreća potraje što duže, jer sve što dotaknete ima neku posebnu čar. Da bi vaš ljubavni život bio zanimljiviji, morate i sami učiniti nešto u prilog zajedničkoj sreći.

DECEMBAR

9. i 22. decembra ono što vam se u prvi mah ne dopada, možda predstavlja i najbolje rešenje. Neko vam daje dobar primer, pažljivije osluškujte svoju okolinu. Nema razloga da postupate ishitreno. Čini vam se da u ovom trenutku nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke, ali to je samo privid.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja