HTELI SU SAMO S*KS U TROJE! Onda su upoznali Džes, sad čekaju BEBU, a ona će uraditi ludu stvar zbog nje! SVI IH OSUĐUJU
Foto: Printscreen/ Instagram

Neobična zajednica

HTELI SU SAMO S*KS U TROJE! Onda su upoznali Džes, sad čekaju BEBU, a ona će uraditi ludu stvar zbog nje! SVI IH OSUĐUJU

Zanimljivosti -

Lo (30) i Majk (31) Tejlor su se upoznali na fakultetu, gde su počeli da se zabaljaju, a venčali su se pre četiri godine.

Njihova veza je bila sasvim obična tokom koje su uvek pričali kako bi voleli da imaju seks u troje, nikada nisu mislili da će hteti da imaju nešto više sa trećom osobom sve dok nisu upoznali Džes Vudstok.

"Pre nego što smo upoznali Džes, naša veza bila je sasvim uobičajena. Držali smo se jedno drugog, ali uvek smo pričali kako želimo seks u troje. Ja sam prišla Džesinim prijateljicama na koncertu i ispitivala ih u vezi nje. Rekle su mi kako Džes praktikuje poliamoriju. Sećam se da smo Majk i ja morali da tražimo što to znači", prisetila se Lo.

Prvo su hteli samo seks, ali nakon upoznavanja shvatili su da sa Džes žele i nešto više. Vezu u troje su započeli 2018. godine i od tada su zajedno. Iako su njihove prorodce i prijatelji isprva bili šokirani njihovom vezom, sada su ih svi prihvatili.

"Dosta njih nikad nije čulo za vezu u troje i ne razumeju kako to funkcioniše jer oni sami ne bi to mogli. Njima je to samo fizička veza, ali mi imamo duboku i iskrenu ljubav. Uvijek kažemo da je naša veza 3+0, a ne 2+1 jer svi želimo istu stvar. Ja gledam kako dve osobe koje volim vole jedna drugu i to je teško objasniti drugima", otkrio je majk.

Međutim, sada njihova tročlana porodica čeka prinovu. Nakon razgovora o budućnosti, odlučili su da su spremni za dete pa je Lo ostala u drugom stanju.

Dok Lo nosi dete, Džes želi da bude uključena što je više moguće pa će tako prisustvovati porođaju, ali će i sinkronizovati svoje hormone sa Lo kako bi mogla da proizvoditi mleko i doji dete.

"Džes će uvek biti uključena u vaspitanje deteta. Želim da ona bude deo njega jer će izgledati kao Mmajk i ja, ali želimo i njezin DNA u njemu. Mnoge majke nemaju priliku da se opuste se i odmore, dok njihova devojka doji dete i brine o njemu. Upoznali smo i druge 'trojke' koji imaju decu i deca koju imaju su jednostavno odlična. Ovo dete će imati više prilika nego što mislite", otkrila je Lo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track